Proefstuderen bij Dier in de Duurzame Samenleving (Dier- en Veehouderij)

13
april
2021

Delft

Voltijd
09:30 - 13:15 uur

Proefstuderen bij de opleiding Dier in de duurzame samenleving iets voor jou?

Gaat je passie voor dieren veel verder gaat dan een hobby? Dan is het je vast opgevallen dat dieren een steeds belangrijkere rol vervullen in onze omgeving,  ons leven en in de voedselkringloop. Wil je je verdiepen  in de rol van dieren in de samenleving? Dan is de opleiding Dier in de duurzame samenleving iets voor jou. Door (snuffel)stages, excursies, praktijkopdrachten en onderzoeken krijg je een goed overzicht van wat de sector allemaal te bieden heeft en met welke vraagstukken jij later, als professional,  als de slag kunt.

Proefstuderen, wat kun je verwachten?
De proefstudeerdag van Dier in de duurzame samenleving is een korte, maar krachtige introductie van wat je te wachten staat als je voor deze opleiding van Hogeschool Inholland Delft kiest. De dag bestaat uit o.a. uit een aantal colleges diergedrag en –welzijn en een practicum. Daarnaast moet je ook nog een eigen product op de markt zetten.

Schrijf je in!
Schrijf je meteen in voor het proefstuderen bij Dier in de duurzame samenleving, want het is op Hogeschool Inholland Delft en er is plek voor slechts maximaal 15 deelnemers.

Mocht het, vanwege de op dat moment geldende corona maatregelen, niet mogelijk om een fysieke proefstudeerdag te organiseren, dan blijven doen we het online.

Hoe werkt het Proefstuderen?
Proefstuderen op Inholland Delft

Een paar dagen voor de proefstudeerdag ontvang je een e-mail met het programma en een link met de routebeschrijving naar Hogeschool Inholland Delft.  Samen met andere geïnteresseerden volg je het programma op de hogeschool.

N.B. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers! Vanwege het beperkte aantal gaat de voorkeur uit naar eindexamenkandidaten havo, vwo, mbo-niveau 4 en studieswitchers.

Online proefstuderen
Je ontvangt een paar dagen van te voren een link voor deelname aan een sessie via MS Teams. Op de afgesproken tijd en datum nodigen we je uit voor deze sessie en doe je via videobellen mee samen met andere proefstudeerders.

Programma*

Tijd

Activiteit

09:30 - 09:45

Introductie Dier in de duurzame samenleving

09:45 - 10:30

Hoorcollege Gedrag & Welzijn

10:30 - 11:00

Kennisquiz

11:00 - 11:45

Practicum Voeding

11:45 - 12:15

Lunch

12:15 - 13:00

Casus product in de keten en op de markt

13:00 - 13:30

Afsluiting met Kahoot

*) Wijzigingen voorbehouden

Meer informatie of vragen
Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Onze studiekeuzeadviseurs helpen je graag verder.