Proefstuderen bij Tuinbouw & Agribusiness

13
april
2021

Delft

Voltijd
09:30 - 12:30 uur

Tuinbouw & Agribusiness iets voor jou?

De Tuinbouwsector is een van de belangrijkste motoren van de Nederlandse economie. De innovatiekracht en de technologische ontwikkelingen van de sector zijn een voorbeeld voor de rest van de wereld. De wereld verandert en de tuinbouw verandert mee.

Wil je kennis opdoen over de teelt van Food and Flowers in de glastuinbouw in Nederland en de rest de wereld? Wil je weten hoe het logistieke proces van oogsten in de ochtend, dezelfde dag de oogst verkopen en exporteren naar de andere kant van de wereld in elkaar zit? Ben je nieuwsgierig, ondernemend, ga je graag uitdagingen aan, wil je internationaal werken in een dynamische omgeving? Dan is de opleiding Tuinbouw & Agribusiness zeker iets voor jou!

Online Proefstuderen, wat kun je verwachten?
Kom je proefstuderen? Online natuurlijk, net als al onze lessen op dit moment.

De proefstudeerdag is korte verdiepende introductie van wat je te wachten staat als je voor Tuinbouw & Agribusiness van Hogeschool Inholland Delft kiest. Je gaat in gesprek met docenten en studenten die hun ervaringen over de opleiding en studeren bij Inholland Delft met je delen. Spreekt dit je aan?

Meld je dan meteen aan voor de proefstudeerdag van de opleiding Tuinbouw & Agribusiness. Ook het verschil tussen de tweejarige Associate degree Tuinbouwmanagement en de voltijdopleiding Tuinbouw & Agribusiness komt aan bod.

Programma

Tijd

Wat

09.30 - 09.45

Online ontvangst  en registratie

09.45 - 10.00

Korte kennismaking: wie zijn allemaal online aangeschoven?

10.00 - 10.30 

Algemene informatie over de  opleiding Tuinbouw & Agribusiness

10.30 - 11.00

Interactief college teelt

11.00 - 11.15

Even de benen strekken

11.15 - 11.45

Interactief college business

11.45 - 12.00

Virtuele mini-rondleiding door het WHC (a.d.h.v. bestaande WHC-voorlichtingsfilmpjes)

12.00 - 12.15

Evaluatie en afsluiting


Schrijf je in

Wil jij online proefstuderen bij Tuinbouw  & Agribusiness? Schrijf je dan meteen in (knop hieronder).

Hoe werkt Online Proefstuderen?
Je ontvangt een paar dagen van te voren een link voor deelname aan een sessie via MS Teams. Op de afgesproken tijd en datum nodigen we je uit voor deze sessie en doe je, samen met andere proefstudeerders, via videobellen mee. De sessie wordt begeleid door onze docenten en studenten. 

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder!