Proefstuderen bij Landscape and Environment Management

18
mei
2021

Delft

Voltijd
09:00 - 12:00 uur

Loop een dag mee bij Landscape and Environment Management

De opleiding Landscape and Environment Management (LEM) gaat over de groene ruimte. Je leert over onderwerpen die daarmee te maken hebben. Zo onderzoek je de beslissingen die worden gemaakt over milieu, landschap, ecologie en recreatie. Wil jij meewerken aan het behouden en bouwen van een natuurlijke, toekomstbestendige leefomgeving? Dan past de studie Landscape and Environment Management bij jou.

Wat kun jij verwachten?
Het proefstuderen is een korte, maar krachtige introductie van wat je te wachten staat als je voor de opleiding Landscape and Environment Management kiest. Samen met eerstejaarsstudenten volg jij een echte les. Vervolgens maak je kennismaken met verschillende studenten die je alles kunnen vertellen over de verschillende vakken, projecten en het studentenleven. Hierdoor krijg je een realistisch beeld van hoe een dag bij de opleiding Landscape and Environment Management eruitziet.  

Schrijf je in!
Spreekt dit je aan? Schrijf dan meteen in voor de online proefstudeerdag van de opleiding Landscape and Environment Management.

Programma*

Tijd

Activiteit

09.00 - 09.15

Welkom en algemene introductie van de opleiding

09.15 - 10.45

Hoorcollege met eerstejaars studenten

11.00 - 11.15

Mini presentatie over studeren bij LEM en het studentenleven

11.15 - 12.00

Videobellen met studenten

*) wijzigingen voorbehouden

Hoe werkt het Proefstuderen?

Online proefstuderen
Je ontvangt een paar dagen van te voren een link voor deelname aan een sessie via MS Teams. Op de afgesproken tijd en datum nodigen we je uit voor deze sessie en doe je via videobellen mee samen met andere proefstudeerders.

Naast de ingeplande online proefstudeerdagen is het ook mogelijk om een andere moment aan te schuiven bij een online les. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met adrienne.deelder@inholland.nl

Meer informatie of vragen
Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Onze studiekeuzeadviseurs helpen je graag verder.