Proefstuderen bij Food Commerce and Technology

22
april
2021

Delft

Voltijd
20:30 - 21:30 uur

Is de opleiding Food Commerce and Technology iets voor jou?

In de supermarkt is er enorm veel keuze aan voeding en voedingsmiddelen. Ben je nieuwsgierig naar het verschil tussen een A-merk en huismerk? Is er een verschil in kwaliteit of smaak? Wil je weten hoe dit allemaal geproduceerd wordt? Dan is de opleiding Food Commerce and Technology wel iets voor jou.

Waarom spreekt het ene product je meer aan dan de andere? Heeft het te maken met de verpakking, de smaak of de geur? Tijdens de opleiding Food Commerce and Technology kom je er achter! Je leert alles over de wereld achter de voedingsmiddelen, commercieel denken en trends.

Online Proefstuderen, wat kun je verwachten?
Kom je proefstuderen? Online natuurlijk, net als al onze lessen op dit moment.

Tijdens het online proefstuderen ga je in gesprek met eerste en tweedejaarsstudenten, die je vertellen over de vakken, projecten, hun favoriete docent, eigen ervaringen en de sfeer op de hogeschool. Natuurlijk kun je meteen al je vragen aan hen stellen.

Schrijf je in
Wil jij online proefstuderen bij Food Commerce and Technology? Schrijf je dan meteen in (knop hieronder).

Programma

Tijd

Activiteit

20.30 - 21.30 uur

In gesprek met studenten Food Commerce and Technology

 
Hoe werkt Online Proefstuderen?
Je ontvangt een paar dagen van te voren een link voor deelname aan een sessie via MS Teams. Op de afgesproken tijd en datum nodigen we je uit voor deze sessie en doe je, samen met andere proefstudeerders, via videobellen mee.  

Meer informatie en vragen
Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Onze studiekeuzeadviseurs helpen je graag verder!