Proefstuderen bij Food Commerce and Technology

25
april
2023

Delft

Voltijd
09:30 - 15:00 uur

Leuk dat je je hebt aangemeld voor het proefstuderen! Binnenkort is het zover, dan staat het proefstuderen bij de opleiding Food Commerce & Technology op het programma. Je hebt je aangemeld voor de locatie Delft.

Wat kun je verwachten?
Tijdens het proefstuderen maak je door middel van een kort programma kennis met de opleiding, de locatie en de docenten. Wil jij meer weten over de wereld achter voedingsmiddelen? Met deze studie leer je er alles over! Het bedenken en verbeteren van voeding, maar je leert ook over onderzoeken, ontwikkelen, produceren en het op de markt brengen van producten. Daarbij kijken we ook naar duurzaamheid en gezondheid. Je wordt breed opgeleid; van voedingstechnologie tot marketing. Je ontdekt gedurende de studie op welk terrein in de voedingssector jouw interesse ligt en in welke richting jij je wilt specialiseren. Tijdens het proefstuderen krijg je in vogelvlucht een aantal aspecten te zien van onze studie.

Programma
De inloop en ontvangst is van 09:15 tot 09:30 bij de receptie op de begane grond. We starten om 09:30 met een kennismaking. Jullie maken kennis met twee tweedejaars studenten, een docent en de andere proefstudeerders. Na een korte introductie over de opleiding volg je een aantal lessen die in het rooster staan. Tijdens de lunchpauze krijg je een (vegetarische) lunch vanuit Inholland, je hoeft dus geen eigen lunch mee te brengen. De dag wordt afgesloten met een korte sessie met docenten en studenten aan wie je al je vragen kunt stellen. We sluiten de dag uiterlijk om 15:30 af.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en dat deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder!