Proefstuderen bij Food Commerce and Technology

25
april
2023

Delft

Voltijd
09:00 - 15:30 uur

We verwachten je deze dag tussen 09.00 – 09.30 uur op onze Inholland locatie Delft (Rotterdamseweg 141, 2628 AL Delft).

Bij binnenkomst staan onze studenten voor je klaar in de hal. Twee dagen voor het proefstuderen ontvang je van ons een reminder met daarin een QR-code welke we scannen bij binnenkomst. Zo weten we dat je erbij bent geweest.

Op de dag zelf zorgen wij voor een lunch. Deze is vegetarisch. Mochten er nog eventuele dieetwensen zijn (lactose, gluten, voedingsallergie), wil je dit dan doorgeven aan ons d.m.v. een reply op deze mail? Dan houden wij hier rekening mee.

Wat kun je verwachten dinsdag?
Tijdens het proefstuderen maak je door middel van een kort programma kennis met de opleiding, de locatie en de docenten. Wil jij meer weten over de wereld achter voedingsmiddelen? Bij de opleiding Food Commerce and Technology leer je hier alles over! Het bedenken en verbeteren van voeding, maar je leert ook over onderzoeken, ontwikkelen, produceren en het op de markt brengen van producten. Daarbij kijken we ook naar duurzaamheid en gezondheid. Je wordt breed opgeleid; van voedingstechnologie tot marketing. Je ontdekt gedurende de studie op welk terrein in de voedingssector jouw interesse ligt en in welke richting jij je wilt specialiseren. Tijdens het proefstuderen krijg je in vogelvlucht een aantal aspecten te zien van onze studie.

Programma
09.00 – 09.30 uur            Ontvangst in de centrale hal, melden bij de balie
09.30 – 10.00 uur            Welkom door docenten van de opleiding / kennismaking
10.00 – 12.15 uur            Aansluiten bij lessen
12.15 – 13.00 uur            Lunchpauze
13.00 – 15.30 uur            Aansluiten bij lessen
15.30 uur                        Einde programma

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en dat deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder!