Proefstuderen bij Creative Business

15
april
2021

Den Haag

Voltijd
13:00 - 17:00 uur

Is de opleiding Creative Business iets voor jou?
Vind jij het interessant om later als manager, ondernemer of adviseur zulke concepten te ontwikkelen? Bij Creative Business leer je die plannen uitvoeren en checken hoeveel waarde je ermee creëert. Vooral aan de hand van echte vraagstukken van organisaties. Bij Creative Business word je vandaag de creatieve businessleider van morgen.

Online Proefstuderen, wat kun je verwachten?
Kom je proefstuderen? Online natuurlijk, net als al onze lessen op dit moment.

Tijdens het proefstuderen krijg je een opleidingspresentatie, zodat je nog meer te weten kan komen over onze opleiding en je al je vragen kan stellen. Daarnaast krijg je een proefles van een van onze docenten, zodat je precies weet wat je kan verwachten als je met de opleiding start. We eindigen de dag met een Q&A met een aantal huidige studenten. Op deze manier kan je meer te weten komen over de school, de opleiding, het studentenleven en nog veel meer!

Schrijf je in

Wil jij online proefstuderen bij Creative Business? Schrijf je dan meteen in (knop hieronder).

Hoe werkt Online Proefstuderen?
Je ontvangt een paar dagen van te voren een link voor deelname aan een sessie via MS Teams. Op de afgesproken tijd en datum nodigen we je uit voor deze sessie en doe je via videobellen mee samen met andere proefstudeerders. De sessie wordt begeleid door onze docenten en studenten. 

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder!