Proefstuderen bij Business IT & Management

15
april
2021

Diemen

Voltijd
10:00 - 11:00 uur

Denk je erover om een ICT-opleiding te gaan volgen? Misschien is de opleiding Business IT & Management iets voor jou. ICT is en blijft belangrijk in onze samenleving. Bij onze opleiding gaat het niet om het programmeren maar om het nadenken wat je met ICT kunt. Hoe kun je bedrijven en mensen helpen met ICT-oplossingen?

Leuk om te weten: onze opleiding is in 2019, 2020 en 2021 door de Keuzegids uitgeroepen tot topopleiding.

Online Proefstuderen, wat kun je verwachten?
Tijdens het proefstuderen geeft een docent van de opleiding een minicollege waarin hij of zij ingaat op de rol van ICT in deze tijd. Wat hebben bijvoorbeeld corona, ICT en informatie met elkaar te maken? Welke informatie heeft een restaurant in deze tijd nodig om te beslissen of ze wel of niet open kunnen? Wat kan ICT daaraan bijdragen? Hoe zit het eigenlijk met de privacy en veiligheid van jouw gegevens? Op deze manier krijg je vast een indruk hoe de lessen eruit zien. Bij deze les zijn ook studenten van de opleiding Business IT & Management aanwezig. Zij vertellen je over hun ervaringen bij de opleiding. Natuurlijk kun je ook vragen stellen. Waarom hebben zij voor deze opleiding gekozen? Wat zijn hun ervaringen tot nu toe?

Het proefstuderen is online. Wil je na het proefstuderen of na een open dag een keer op school komen kijken? Dat kan. Stuur een mail aan vanessa.fernand@inholland.nl. We overleggen dan samen met jou wat een geschikte datum is.

Schrijf je in!
Wil jij online proefstuderen bij Business IT & Management? Schrijf je dan meteen in (knop hieronder).

Hoe werkt Online Proefstuderen?
Je ontvangt een paar dagen van te voren een link voor deelname aan een sessie via MS Teams. Op de afgesproken tijd en datum nodigen we je uit voor deze sessie en doe je via videobellen mee samen met andere proefstudeerders. De sessie wordt begeleid door onze docenten en studenten. 

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder!