Proefstuderen bij Tourism Management

15
april
2021

Diemen

Voltijd
10:00 - 13:00 uur

Wat kun je verwachten?
Tijdens het proefstuderen maak je door middel van een kort online programma kennis met de opleiding Tourism management . Houd jij van uitdagingen? Heb je goede communicatieve vaardigheden en organisatietalent? En ben je commercieel ingesteld en heb je financieel inzicht? Dan is de opleiding Tourism Management die je opleidt tot een veelzijdig beroep met internationale mogelijkheden, misschien wel iets voor jou!

Tijdens het proefstuderen volg je online een proefcollege en doe je een mini-project. Op die manier krijg je een goed beeld van wat het betekent om aan de opleiding Tourism management te studeren.

Programma

Tijd

Activiteit

09.30 - 10.15 uur

Welkom door docenten van de opleiding. We vertellen je wat je van de opleiding kan verwachten en hoe het werkveld van een Toerisme eruitziet.

10.15 - 11.00 uur

Proefcollege Toeristisch product (het DNA van toerisme)   – Dit vak krijg je in het eerste jaar.

11.00 - 11.15 uur

Pauze. Dit is een mooi moment om je vragen te stellen aan onze docenten en studenten.

 

11.15 - 12.00 uur

Proefcollege Trends in toerisme  – Dit vak krijg je in het eerste jaar. Je leert er om te kunnen anticiperen op de toeristisch markt

 

12.00 - 13.00 uur

Mini-Project “The ultimate City Trip”  – Met een groepje krijg je de opdracht om een marketingplan te maken uit te werken voor een City arrangement . We bespreken het resultaat in de groep.

13.00 uur

Einde programma


Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder!