Proefstuderen bij Associate degree IT Service Management

20
mei
2021

Diemen

Voltijd
10:00 - 11:00 uur

Is de tweejarige Ad-opleiding IT Servicemanagement iets voor jou?
Wil je een ICT-opleiding gaan volgen? Twijfel je er nog over of je wel vier jaar wilt gaan studeren? Misschien is dan de tweejarige Ad-opleiding IT Servicemanagement iets voor jou. Hoe ICT organisaties helpen om beter te functioneren? Hoe maken ICT-systemen het werk van medewerkers eenvoudiger? Het gaat jou om wat ICT doet, minder om hoe het werkt. Een basis van programmeren hoort erbij, het belangrijkste is het samenwerken met mensen. Welke problemen ervaren zij met ICT en hoe creatief ben jij om daar een oplossing voor te vinden? De tweejarige opleiding IT Servicemenagement is een opleiding waar deze vragen centraal staan.

Online proefstuderen, wat kun jij verwachten?
Tijdens het proefstuderen geeft een docent van de opleiding een minicollege om je kennis te laten maken met IT Servicemanagement. Het onderwerp van het minicollege kan gaan over Security of over Internet of Things. Wat hebben die onderwerpen met de opleiding te maken? Hoe ziet een college eruit? Bij dit minicollege zijn ook studenten van de opleiding aanwezig. Zij vertellen je over hun ervaringen bij de opleiding. Natuurlijk kun je ze zelf ook vragen stellen. Waarom hebben zij voor deze tweejarige opleiding gekozen? Zijn er ook echt moeilijke vakken? Wat zijn hun ervaringen tot nu toe?

Het proefstuderen is online. Wil je na het proefstuderen of na een open dag een keer op school komen kijken? Dat kan. Stuur een mail aan vanessa.fernand@inholland.nl. We overleggen dan samen met jou wat een geschikte datum is.

Schrijf je in
Wil jij online proefstuderen bij de Ad IT Servicemanagement? Schrijf je dan meteen in (knop hieronder).

Hoe werkt Online Proefstuderen?
Je ontvangt een paar dagen van te voren een link voor deelname aan een sessie via MS Teams. Op de afgesproken tijd en datum nodigen we je uit voor deze sessie en doe je via videobellen mee samen met andere proefstudeerders. De sessie wordt begeleid door onze docenten en studenten. 

Hopelijk bevestigt dit proefstudeercollege dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder!