Proefstuderen bij Creative Business

11
maart
2021

Haarlem

Voltijd
10:00 - 12:30 uur

Creative Business leidt je op tot een professional die creatieve mediaconcepten kan bedenken, uitvoeren en in de markt zetten. Ben je nieuwsgierig, flexibel en kritisch wanneer dat nodig is? Ben je veel bezig met de ontwikkelingen in de maatschappij en heb je doorzettingsvermogen? Leer je voornamelijk door te doen en vind je het leuk om nieuwe dingen uit te proberen? Wanneer je er klaar voor bent om met de onvoorspelbaarheid van deze leuke, levendige en vooral hele creatieve sector om te gaan, dan is Creative Business écht iets voor jou!

Vanwege de Coronavirus maatregelen gaan de ‘fysieke proefstudeerdagen' helaas niet door, maar we bieden graag een alternatief online programma aan. Op 11 maart van 10.00 – 12.30 uur vindt er een online proefstudeersessie plaats via Teams. Coaches van de opleiding verzorgen online een lesactiviteit waarna je in gesprek kunt met studenten van Creative Business van de locatie Haarlem.

Enthousiast? Schrijf je in via de knop hieronder en ervaar of de opleiding Creative Business bij jou past.

Vragen?
Wil je meer informatie over online meelopen? Neem dan contact op met: Wieke.vanderveldt@inholland.nl

Hopelijk bevestigt deze online proefstudeersessie dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder!