Proefstuderen bij Business Studies

20
april
2021

Haarlem

Voltijd
13:00 - 14:30 uur

Is de opleiding Business Studies iets voor jou?
Het zakenleven roept je, maar je weet nog niet goed in welke vorm. Toch weet je dat jij thuishoort in de wereld van business en finance. Daarvoor moet je eerst weten wat je leuk vindt en waar jouw kwaliteiten liggen. Dat ontdek je bij de opleiding Business Studies. Als enige opleiding in Nederland verenigt deze studie alle business studies ineen: Marketing, Ondernemen, Management & Beleid, Human Resource Management, Banking & Insurance en Logistiek. Eerst leer je om ‘the bigger picture’ te zien, snap je het hele spel van zaken doen. Na twee jaar ga jij je specialiseren in een profiel, dat aansluit bij jouw ambities en kwaliteiten. Onze aanpak is persoonlijk, je werkt in teams en krijgt een coach die je begeleidt.

Of past de opleiding Finance & Control bij jou?
De moderne bedrijfseconoom is veel meer dan alleen de financieel specialist. Het management van bedrijven en instellingen zoekt tegenwoordig juist een gesprekspartner die ook kan meedenken over het runnen van de organisatie. De vierjarige voltijd hbo-opleiding Finance & Control in Haarlem bereidt jou voor op een functie in de financiële dienstverlening op economisch en administratief gebied. Na afloop van je opleiding ben je een breed opgeleide professional.

Wat kun je verwachten?
Vanwege de Coronavirus maatregelen gaan de ‘fysieke proefstudeerdagen' helaas niet door, maar we bieden graag een alternatief online programma aan. Op dinsdag 20 april is er van 13.00 – 14.30 uur een online proefstudeersessie. Docenten en studenten begeleiden deze online sessie waarbij je op interactieve wijze aan de slag gaat met onderwerpen die in het business studies programma ook aan bod komen. Ze laten je ervaren hoe het is om in de huid van een student te kruipen. Waar kun je als gestarte student Business Studies of Finance & Control mee te maken krijgen? Hoe ziet een praktijkopdracht eruit en hoe ga je die uitvoeren? Zo krijg je alle informatie over de opleiding en kun je al je vragen stellen.

Meld je aan voor deze online proefstudeersessie! (via button hieronder)

Hopelijk bevestigt deze online proefstudeersessie dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder!