Proefstuderen bij Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken

22
april
2021

Haarlem

Voltijd
14:30 - 17:00 uur

Heb jij belangstelling voor techniek, de gezondheidszorg en kun je goed met mensen omgaan? Lijkt het jou een uitdaging om de medische terminologie onder de knie te krijgen? De wereld van radioactiviteit, medische beelden en bestralingsplannen ontdek je bij MBRT in Haarlem. Als medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige (MBB’er) draag je bij aan optimale diagnostiek en behandeling van patiënten.

Online proefstuderen, wat kun je verwachten?
Tijdens het proefstuderen ervaar je wat MBRT inhoudt door deel te nemen aan een online programma, waarbij we jou meenemen in een aantal vakgebieden binnen deze opleiding. We starten met een algemeen college over de opleiding. Daarna geven we je een indruk van de lessen in ons Skillslab en we sluiten af met een kennisquiz over MBRT. Onze studenten en docenten beantwoorden graag je vragen tijdens deze online sessie.

Hoe werkt online proefstuderen bij MBRT?
Je ontvangt een paar dagen van tevoren een link voor deelname aan een sessie via MS Teams. Op de afgesproken tijd en datum log je in bij deze sessie en neem je samen met andere proefstudeerders via videobellen deel aan het programma. De sessie wordt begeleid door onze docenten en studenten.

Schrijf je in!
Wil jij online proefstuderen bij MBRT? Schrijf je dan meteen in via de button hieronder.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder!