Proefstuderen bij Tourism Management

22
april
2021

Haarlem

Voltijd
09:30 - 12:30 uur

De opleiding Tourism Management bereidt jou voor op een managementfunctie in het internationale werkveld van toerisme, recreatie en gastvrijheid. Een dynamische wereld waar plek is voor ambitieuze, ondernemende en nieuwsgierige mensen die beschikken over voldoende vaardigheden als organisatietalent, creativiteit en een gezonde portie zakelijk inzicht.

Vanwege de Coronavirusmaatregelen bieden we graag een online programma aan. 

Wat kun je verwachten?
Docent Ilona van der Heiden en studenten begeleiden deze online sessie. Na een gezamenlijk startmoment delen we de deelnemers samen met docenten en studenten van de opleiding in groepjes in. Ze laten je ervaren hoe het is om in de huid van een student te kruipen. Hoe ziet een les eruit en hoe ga je die uitvoeren? Zo krijg je alle informatie over de opleiding en kun je al je vragen stellen.

Enthousiast? Meld je snel aan voor deze online proefstudeersessie bij Tourism Management via de button hieronder!

Hopelijk bevestigt deze online proefstudeersessie dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder!