Proefstuderen bij Leraar Basisonderwijs (Pabo)

16
maart
2021

Rotterdam

Voltijd
15:00 - 17:00 uur

Wil je als juf of meester voor de klas staan? Dan is onze Pabo-opleiding iets voor jou! We leiden je hier op tot leerkracht in het basisonderwijs. Tijdens de vierjarige voltijdopleiding loop je vanaf het eerste jaar stage op een basisschool. Op deze manier maak je al snel kennis met de praktijk van het vak en leer je door te doen. Want leerkracht zijn, is meer dan een beroep. Student Sid: “Je bent niet alleen iemand die lesstof overbrengt, je bent ook een voorbeeld voor de kinderen.”

Wil je meer weten over de Pabo? Op de onderstaande datum kun je online komen proefstuderen. Je ervaart dan hoe het is om te studeren aan de Pabo bij Inholland Rotterdam. Tijdens deze middag krijg je een online rondleiding op de verdieping van de Pabo, zodat je kan zien waar je straks gaat studeren. Je krijgt een online-les van een van onze Pabo-docenten en je maakt online kennis met een aantal studenten van onze Pabo. Ontdek hoe mooi het is om voor de klas te staan!

Schrijf je in
Wil jij (online) komen proefstuderen bij de Pabo? Schrijf je dan meteen in (knop hieronder).

Op de proefstudeermiddag
Door de maatregelen die zijn genomen in verband met het Coronavirus zal het proefstuderen voorlopig online worden gedaan. Zoals je zult begrijpen is ons programma daardoor iets anders dan het fysieke programma
We starten om 15.00 uur met de proefstudeermiddag. Je krijgt daar voor een digitale uitnodiging, waarmee je online aan het proefstuderen kan meedoen. Rond 17.00 uur sluiten we de dag af.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat jij de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij jou past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder!