Proefstuderen bij HBO - Rechten

22
maart
2021

Rotterdam

Voltijd
10:00 - 12:30 uur

Wat kun je verwachten?
De opleiding HBO-Rechten leidt een nieuwe generatie juristen op. Studenten beginnen hun opleiding met een eigen verhaal en wij vinden het belangrijk de startende student met zijn of haar eigen verhaal te zien. De opleiding geeft de student de mogelijkheid een maatschappelijke positie te vinden en een bijdrage te leveren aan de wereld om zich heen. Daarbij speelt het recht en gerechtigheid een sleutelrol; of dat nu is als bezwaarmedewerker bij de gemeente Rotterdam of, na doorstuderen, als advocaat.

Kom je proefstuderen? Online natuurlijk, net als al onze lessen op dit moment.

Tijdens het proefstuderen maak je door middel van een kort programma kennis met de opleiding HBO-Rechten. Docenten en studenten begeleiden deze online sessie. We starten met een korte introductie over de opleiding. Vervolgens doen we een quiz en we sluiten de sessie af met een debat. Uiteraard geven we je ook de gelegenheid om vragen te stellen aan de docenten en studenten.

Enthousiast? Geef je dan snel op voor deze online proefstudeer sessie en ervaar of de opleiding HBO-Rechten bij jou past.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder