Proefstuderen bij Tourism Management

25
maart
2021

Rotterdam

Voltijd
10:00 - 13:30 uur

Is de opleiding Tourism Management (Rotterdam) iets voor jou? ‘Betrokken organisatietalent met internationale ambities’ - voel jij je aangesproken?

Kom dan zeker proefstuderen! Online natuurlijk, net als al onze lessen op dit moment.

Toerisme is veel meer dan reizen alleen. Het is een wereld vol internationale contacten, maatschappelijke verantwoordelijkheid en elkaar snel opvolgende trends. Hoe combineer je duurzaamheid met winstgevendheid? Waar heeft de reiziger dit jaar behoefte aan? Toerisme is een vakgebied dat je vormt. Het heeft zoveel verschillende aspecten dat je na deze opleiding automatisch breed inzetbaar bent. Een kritische professional die moeiteloos de weg vindt in het toerisme - en ver daarbuiten.

Wat kun je verwachten?
Tijdens het proefstuderen geeft een docent van Tourism Management een minicollege. Aan de hand van dit college ga je gezamenlijk met andere deelnemers en studenten van de opleiding aan de slag met een opdracht.

Op deze manier krijg je een indruk hoe de colleges eruit zien. Onze actieve studenten begeleiden het proefstuderen. Zij vertellen je over hun ervaringen bij de opleiding. Natuurlijk kun je ook vragen stellen. Waarom hebben zij voor deze opleiding gekozen? Wat zijn hun ervaringen tot nu toe?

Schrijf je in
Wil jij online proefstuderen bij Tourism Management? Schrijf je dan meteen in.

Hoe werkt Online Proefstuderen?
Je ontvangt een paar dagen van te voren per mail een link voor deelname aan een sessie via MS Teams. Op de afgesproken tijd en datum nodigen we je uit voor deze sessie en doe je via videobellen mee samen met andere proefstudeerders.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je voor de juiste opleiding gaat kiezen. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder!