Proefstuderen Civiele Techniek

laden

Datum: 20 februari 2018

Jij bent geïnteresseerd in het aanleggen van wegen, dijken, kanalen of havens, en het bouwen van bruggen en graven van tunnels. Daarnaast ben je sterk in exacte vakken. De opleiding Civiele Techniek leidt jou op tot civiel ingenieur. Als ingenieur houd jij je bezig met de aanleg van infrastructuur in grond-, weg- en waterbouw. Kortom: het inrichten van de omgeving waarbij veiligheid, duurzaamheid en het aanzien van de omgeving een grote rol spelen. Interesse gewekt? Meld je dan aan voor het Proefstuderen en ervaar of de opleiding bij je past.

Tijd Activiteit Ruimte
09.00 - 09.15 uur Ontvangst door eerstejaars studenten van de opleiding Civiele Techniek. A-gebouw
09.15 - 10.45 uur Proefles Grondmechanica door docent Niek Brandsma. A1.20
10.45 - 11.00 uur Koffiepauze samen met eerstejaars studenten. Kantine
11.00 - 12.30 uur Proefles Construeren Staal door docent Jefta Wiersema. A2.25
12.30 - 13.00 uur Lunch en afsluiting samen met de eerstejaars studenten. Je kan hen nu al je vragen stellen over de opleiding, studeren en het studentenleven. Kantine

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Meld je aan voor deze proefstudeerdag