Proefstuderen Accountancy

laden

Datum: dinsdag 27 november 2017

Je werkt graag met cijfers maar ook met mensen. Controles uitvoeren en de organisatie adviseren; de opleiding Accountancy leidt jou op tot de man of vrouw van de cijfers. Met jouw expertise begeleid je straks het management van een bedrijf en help je hen ook met het opstellen van de jaarrekening en het invullen van al die belastingformulieren. Interesse gewekt? Meld je dan aan voor het Proefstuderen en ervaar of Accountancy echt bij je past.

Wat kun je verwachten?
Het Proefstuderen wordt georganiseerd rondom een casus over Porsche. Je krijgt hierdoor een goed beeld van het onderwijs en de opleiding.

De dealer van Porsche in Alkmaar vraagt je als junior adviseur mee te  werken aan de begroting van het jaar 2018-2019. Het gaat met name om de financiële aspecten: inkoop, verkoop, voorraadbeheer en het berekenen van de winst. Mocht je aan het einde van deze interactieve dag nog vragen hebben, kunnen we die tijdens de gratis lunch direct beantwoorden.

Programma

Tijd Activiteit
08:30 – 09:00 uur Ontvangst in de centrale hal. Meld je aan en pak een kop koffie of thee en maak kennis met je medeproefstudeerders.
09:00 – 09:15 uur  Introductie opleiding Accountancy
09:15 –11:00 uur  Casus Porsche in kleine groepen van vier. 
11:00 –12:30 uur  Vervolg van casus Porsche. Het is nu tijd om alle gegevens in Excel te verwerken.
12:30 –13.00 uur Lunchen
13:00 uur  Einde proefstuderen en mogelijkheid om vragen te stellen.

Consumpties

Tijdens het Proefstudeerprogramma krijg je een lunch aangeboden. Extra consumpties zijn in de kantine te koop. Let op, met contant geld betalen is niet mogelijk.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Meld je aan voor deze proefstudeerdag