Proefstuderen Business Studies

laden

Datum: 27 november 2018

Tijdens het Proefstuderen maak je door middel van een kort programma kennis met de opleiding Business Studies. Je wilt later graag het zakenleven in, maar je weet nog niet goed in welke vorm. Toch weet je dat jij thuishoort in de wereld van Business en Finance! Je krijgt ook meer informatie over de afstudeerrichtingen marketing, management en beleid, ondernemen, logistiek, human resource management en financiën.  

Tijdens het Proefstuderen volg je een aantal mini-colleges en werk je aan een casus. Op die manier krijg je een goed beeld van de opleiding.

Tijd Activiteit
08.30 – 09.00 uur  Ontvangst in de centrale hal. Meld je aan en pak een kop koffie of thee en maak kennis met je medeproefstudeerders. 
09.00 – 09.15 uur  Algemeen welkomstwoord door docenten van de opleiding. 
09.15 – 09.45 uur  Voorstelronde en introductie Business Studies.
09.45 – 11.30 uur  Een aantal mini-colleges over vakken die tijdens de opleiding aan bod komen.
11.30 – 12.15 uur  NASA, The Game
12.15 uur  Rondleiding en lunch met huidige eerstejaarsstudenten.
13.00 uur  Einde programma. 

Consumpties

Tijdens het Proefstudeerprogramma krijg je een lunch aangeboden. Extra consumpties zijn in de kantine te koop. Let op, met contant geld betalen is niet mogelijk.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Meld je aan voor deze proefstudeerdag