Proefstuderen Tuinbouw & Agribusiness

laden

Datum: 16 januari 2018

Wil je kennis opdoen over de teelt van Food and Flowers in de glastuinbouw in Nederland en de rest de wereld? Wil je weten hoe het logistieke proces van oogsten in de ochtend, dezelfde dag de oogst verkopen via de veiling en exporteren naar de andere kant van de wereld in elkaar zit? De Tuinbouwsector is één van de belangrijkste motoren van de Nederlandse economie. De innovatiekracht en de technologische ontwikkelingen van de sector zijn een voorbeeld voor de rest van de wereld. De wereld verandert, en de tuinbouw verandert mee. Ben je nieuwsgierig, ondernemend, ga je graag uitdagingen aan, wil je internationaal werken in een dynamische omgeving? Dan is het associate-degreeprogramma Tuinbouwmanagement of de opleiding Tuinbouw & Agribusiness zeker iets voor jou!

De proefstudeerdag is een korte verdiepende introductie van wat je te wachten staat als je voor het associate-degreeprogramma Tuinbouwmanagement of de opleiding Tuinbouw & Agribusiness van Hogeschool Inholland Delft kiest. De dag bestaat uit verschillende colleges. Spreekt dit je aan? Meld je dan meteen aan voor de proefstudeerdag van het associate-degreeprogramma Tuinbouwmanagement of van Tuinbouw & Agribusiness.

Tijd Activiteit
09.30-10.00 uur Inloop en registratie
10.00-10.30 uur Docent Marinus van Haaften geeft algemene informatie over de vierjarige bachelor opleiding Tuinbouw & Agribusiness.

Kristel Hoogendoorn vertelt over het tweejarige Associate-degreeprogramma Tuinbouwmanagement.
10.30-11.15 uur  We volgen een interactief proefcollege over business in de tuinbouwsector. De les wordt gegeven door Sjoerd Nieboer.
11.15-11.30 uur Korte pauze
11.30-12.15 uur Interactief proefcollege over teelt, veredeling en teelttechniek door Kees Rietveld of Frank van der Helm
12.15-12.45 uur  Studenten van de opleiding vertellen over hun ervaringen bij de opleiding, het studeren, de studievereniging en het studentenleven. Je kan hen nu al je vragen stellen over de studie.
12.45-13.30 uur Hoe heb je deze proefstudeerdag ervaren? Tijdens de lunch gaan docenten Rette van Groeningen en Kristel Hoogendoorn graag met je in gesprek 

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Meld je aan voor deze proefstudeerdag