Proefstuderen Precision Engineering

laden

Datum: 21 november 2018

Schuilt in jou een toekomstig Precision Engineer? Wil jij in de toekomst complexe technische apparatuur en onderdelen, die moeten voldoen aan de meest extreme eisen, tot in de nanometer nauwkeurig, ontwerpen en testen? Het liefst in teamverband? De proefstudeerdag is een uitstekende manier om kennis te maken met deze nieuwe, unieke hbo-opleiding. Naast een algemene introductie van de opleiding krijg je een mini-college en ga meteen aan de slag in een project en workshop. Lijkt dit je interessant? Aarzel niet en meld je aan!

Tijd Activiteit
14.00 - 14.15 uur Tijdens dit half uurtje vertelt Philip Weersma je wat je kunt verwachten als je bij de opleiding Precision Engineering komt studeren. Je krijgt een overzicht van de opbouw van de opleiding, welke vakken per blok gegeven worden en wat de belangrijkste keuzemomenten tijdens de studie zijn.  
14.15 - 14.45 uur Mini college: Wiskunde door docent Philip Weersma
14.45 - 15.00 uur Bezoek aan de praktijkruimte Inholland Composites. Dit is een plek waar je tijdens de opleiding veel praktijkopdrachten zal uitvoeren. 
15.00 - 17.00 uur Workshop Precision Engineering

Meenemen
Neem pen en papier mee om aantekening te maken.

Consumpties
Tijdens het proefstudeerprogramma krijg je een drankje aangeboden. Extra consumpties zijn te koop in het restaurant. Let op: Je kunt alleen met pin betalen.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Meld je aan voor deze proefstudeerdag