Proefstudeerprogramma Business Studies

laden

Datum: donderdag 6 december 2018

Tijdens het proefstuderen maak je door middel van een kort programma kennis met de opleiding Business Studies. Bij Business Studies leiden we je op tot een business professional met een duidelijk specialisme. Als business professional spreek je niet alleen de taal van bijvoorbeeld een marketeer, maar ook die van de HRM-er, de logistieke manager, de procesmanager en de financieel adviseur. Daarbij kun je makkelijk schakelen tussen verschillende afdelingen.

Tijdens het proefstuderen volg je een proefcollege en werk je met andere proefstudeerders aan de Snapchat challenge. Op die manier krijg je een goed beeld van wat het betekent om aan de opleiding Business Studies te studeren.

Programma

09.30 – 10.00 uur Inloop in de centrale hal. Neem wat te drinken en maak alvast kennis met je medeproefstudeerders. 
10.00 – 10.15 uur Welkom door docenten van de opleiding. We vertellen je wat je van de dag kunt verwachten. 
10.15 – 11.00 uur  Quiz. Aan de hand van een quiz nemen we je mee door de opleiding. 
11.00 – 12.00 uur  Business as usual? Dit is een proefcollege dat aansluit bij onze manier van lesgeven. De kennis kun je gebruiken bij de Snapchat casus. 
12.00 – 12.30 uur  Lunchpauze. Dit is een mooi moment om je vragen te stellen aan onze docenten en studenten.
12.30 – 14.00 uur  Snapchat challenge – Met een groepje krijg je de opdracht om een case uit te werken voor Snapchat. Je presenteert het resultaat in de groep.
14.00 uur  Heb je na afloop van het Proefstuderen nog vragen aan een student of studiekeuze­adviseur? Kom dan gezellig langs bij ons Studiekeuzecafé

Meenemen
Neem pen en papier of je eigen laptop mee om aantekeningen te maken.

Consumpties
Tijdens het proefsyudeerprogramma krijg je een lunch van ons. Extra consumpties zijn in de kantine te koop. Let op, je kunt hier alleen met pin betalen.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Meld je aan voor deze proefstudeerdag