Proefstudeerprogramma Communicatie

laden

Datum: donderdag 6 december

Tijdens het proefstuderen maak je door middel van een kort programma kennis met de opleidingen Communicatie en Associate degree Crossmediale Communicatie. Geef jij later vorm aan de wereld van media, reclame en creatie? Dan verzin jij misschien wel de volgende icebucket challenge voor een goed doel, regel je de reclamecampagne voor de volgende editie van Tomorrowland of organiseer je een persconferentie waar Coca-Cola zijn standpunt over suikerconsumptie bekendmaakt. Als communicatieprofessional kun je aan de slag binnen diverse takken van de creatieve industrie.

Tijdens het proefstuderen volg je een opleidingspresentatie, twee proefcolleges en een rondleiding. Op die manier krijg je een goed beeld van wat het betekent om aan de opleiding Communicatie/Associate degree Crossmediale Communicatie te studeren.

Programma

09.40 – 10.00 uur We ontvangen je graag tussen 9.40 - 10.00 uur met een kopje koffie/thee.
10.00 uur Uitleg en start proefstudeerprogramma 
10.15 – 11.00 uur Opleidingspresentatie: studenten vertellen je graag meer over onze creatieve communicatieopleidingen.
11.00 – 12.00 uur College Neuromarketing: hoe werkt ons brein? En wat kan een communicatieprofessional met die inzichten?
12.00 – 12.30 uur Lunchtijd! Wij zetten een lekkere lunch voor je klaar. Dit is het moment om al je vragen aan onze studenten te stellen.
12.30 – 13.30 uur College Beeldtaal: Hoe kunnen de juiste beelden een verhaal of merk ondersteunen? Leer het in dit creatieve werkcollege, waarin je zelf aan de slag gaat met verschillende beelden.
13.30 – 14.00 uur Communicatiestudenten geven je een rondleiding door het gebouw. 
14.00 uur Heb je na afloop van het Proefstuderen nog vragen aan een student of studiekeuzeadviseur? Kom dan gezellig langs bij ons Studiekeuzecafé.

Meenemen
Neem pen en papier mee om aantekeningen te maken.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Meld je aan voor deze proefstudeerdag