Proefstuderen Associate-degree Facilitair Eventmanagement

laden

Datum: 14 februari 2018

Het zal je niet meteen zijn opgevallen en dat is precies de bedoeling. Facility Managers zijn weliswaar heel bepalend voor jouw dagelijkse leven, maar juíst als je er niets van merkt, doen zij hun werk goed. De Facility Manager is de regelaar achter de schermen van grote organisaties die vooral met mensen te maken hebben. Ze faciliteren letterlijk een prettige, veilige en schone werk-, leer- en leefomgeving. Ze zorgen voor catering, huisvesting en evenementorganisatie. Van school tot ziekenhuis. Onzichtbaar en onmisbaar. Nooit op de voorgrond, maar altijd essentieel. Dat is de Facility Manager in een notendop. 

Tijd Activiteit
9.30 - 10.15 uur Welkomstwoord en inleiding. Wat houden de opleiding Facility Management en het verkorte Associate-degreeprogramma Facilitair Eventmanagement precies in?
10.15 - 11.00 uur Werkcollege over de basis van Facility Management
11.00 - 11.45 uur Werkcollege over huisvesting
11.45 - 12.30 uur Samen kijken we naar de begeleiding die je ontvangt tijdens je studie. Dit noemen we studieloopbaanbegeleiding.
12.30 - 13.00 uur Wat voor loopbaan kun je als Facility Manager verwachten? We geven je een indruk van de mogelijkheden.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Meld je aan voor deze proefstudeerdag