Proefstuderen Accountancy

laden

Datum: dinsdag 20 november 2018

Je werkt graag met cijfers maar ook met mensen. Controles uitvoeren en de organisatie adviseren; de opleiding Accountancy leidt jou op tot de man of vrouw van de cijfers. Met jouw expertise begeleid je straks het management van een bedrijf en help je hen ook met het opstellen van de jaarrekening en het invullen van al die belastingformulieren. Interesse gewekt? Meld je dan aan voor het Proefstuderen en ervaar of Accountancy echt bij je past.

Tijd Activiteit
09.00 - 09.30 uur Inloop en ontvangst
09.30 - 10.00 uur Inleiding en informatiesessie.
10.00 - 10.45 uur Parallel twee mini-colleges: onze docenten geven je een college over verschillende vakken die je krijgt. 
10.45 - 11.30 uur Nu mag je zelf aan de slag tijdens de opdracht Casuïstiek. Tijdens deze sessie worden broodjes geserveerd.

Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met de opleidingen Finance en Control en Business Studies.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Meenemen
Neem pen en papier of je eigen laptop mee om aantekeningen te maken.

Consumpties
Tijdens het proefstudeerprogramma krijg je een lunch van ons. Extra consumpties zijn in de kantine te koop. Let op, je kunt hier alleen met pin betalen.

Meld je aan voor deze proefstudeerdag