Proefstuderen Associate degree Facilitair Eventmanagement

laden

Datum: dinsdag 20 november 2018

Tijdens het proefstuderen maak je door middel van een kort programma kennis met de opleiding Associate degree Facilitair Eventmanagement (Ad-FEM). We leiden je hier op tot een professional die ondernemend, kritisch en creatief is, kan organiseren en feilloos aanvoelt wat de klant nodig heeft om ieder denkbaar evenement tot een succes te maken. Je hebt veel contact met interne en externe klanten en leveranciers. Bovendien moet je verantwoordelijk en gedreven zijn, en vooral communicatief sterk.

Tijdens het proefstuderen volg je een proefcollege en doe je een mini-project. Op die manier krijg je een goed beeld van wat het betekent om aan de opleiding Associate degree Facilitair Eventmanagement (Ad-FEM) te studeren.

Programma

08.45 – 09.00 uur Ontvangst in de centrale hal. Neem wat te drinken en maak alvast kennis met je medeproefstudeerders.
09.00 – 09.20 uur Welkom door docenten van de opleiding. We vertellen je wat je van de opleiding kan verwachten en hoe het werkveld van een facility manager eruitziet.
09.20 – 09.35 uur Rondleiding door het gebouw. Onder leiding van de docenten laten we je alle mooie plekken zien waar je straks les krijgt.
09.35 – 10.30 uur Proefcollege over Huisvestingmanagement en basis van Facility Management. Dit vak krijg je in het eerste jaar.
10.30 – 10.40 uur Pauze. Dit is een mooi moment om je vragen te stellen aan onze docenten en studenten.
10.40 – 12.30 uur Mini-Project “Facilitaire ondersteuning op een hogeschool”. Met een groepje krijg je de opdracht om een plan te maken en de case uit te werken. We bespreken het resultaat in de groep.
12.30 Einde programma

Meenemen
Neem pen en papier of je eigen laptop mee om aantekeningen te maken.

Consumpties
Tijdens het proefstudeerprogramma krijg je een lunch van ons. Extra consumpties zijn in de kantine te koop. Let op, je kunt hier alleen met pin betalen.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Meld je aan voor deze proefstudeerdag