Proefstuderen Communicatie

laden

Datum: dinsdag 20 november 2018

Tijdens het proefstuderen maak je kennis met de opleiding Communicatie en Associate degree Crossmediale Communicatie. Geef jij later vorm aan de wereld van media, reclame en creatie? Dan verzin jij misschien wel de volgende icebucket challenge voor een goed doel, regel je de campagne voor de volgende editie van Tomorrowland of organiseer je een persconferentie waarop Coca-Cola zijn standpunt over suikerconsumptie toelicht.

Tijdens het proefstuderen volg je proefcolleges en doe je een mini-project. Op die manier krijg je een goed beeld van wat het betekent om aan één van deze opleidingen te studeren.

Programma
09.00 – 9.15 uur Ontvangst in de centrale hal. Neem wat te drinken en maak alvast kennis met je medeproefstudeerders.
09.15 – 09.30 uur Welkom door een docent en student van de opleiding. We vertellen je wat je van de opleiding kan verwachten en hoe het werkveld eruitziet.
09.30 – 10.00 uur Een dag uit het leven van een Communicatiestudent.  Een kijkje in de agenda en het rooster.
10.00 – 10:45 uur Proefcollege.  Een inleiding van een vak uit het eerste jaar. Communicatie, Marketing, PR, laat je inspireren
10.45 – 11:00 uur Pauze.
11:00 – 11:45 uur Een praktische training uit het eerste jaar. Niet alleen maar luisteren, maar ook zelf aan de slag
11.45 – 12.00 uur Korte rondleiding
12.00 – 12.30 uur Lunch, een goede gelegenheid om je laatste vragen te stellen aan studenten en docenten

Meenemen
Neem pen en papier of je eigen laptop mee om aantekeningen te maken. 

Consumpties
Tijdens het proefstudeerprogramma krijg je een lunch van ons. Extra consumpties zijn in he restaurant te koop. Let op, je kunt hier alleen met pin betalen.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Meld je aan voor deze proefstudeerdag