Proefstuderen Tourism Management

laden

Datum: donderdag 20 december 2018

De opleiding Tourism Management bereidt je voor op een managementfunctie in het internationale werkveld van toerisme, recreatie en gastvrijheid. Een dynamische wereld waar plek is voor ambitieuze, ondernemende en nieuwsgierige mensen die beschikken over voldoende vaardigheden als organisatietalent, creativiteit en een gezonde portie zakelijk inzicht.

Wat kun je verwachten?
Tijdens het proefstuderen bij Tourism Management volg je een afwisselend programma, waarin je drie proefcolleges krijgt over bijvoorbeeld toerisme, interculturele communicatie en een taalles. Onze docenten en studenten begeleiden je graag en staan klaar om je vragen te beantwoorden. Zo krijg je een goed beeld van wat het betekent om aan de opleiding Tourism Management te studeren.

Tijd Activiteit
09.00 - 09.15 uur  Ontvangst in de centrale hal. Neem wat te drinken en maak alvast kennis met je mede-proefstudeerders. 
09.15 - 09.30 uur  Welkom door docenten van de opleiding. We vertellen je graag wat je van de opleiding kunt verwachten en hoe het werkveld eruitziet. 
09.30 - 10.15 uur  Proefcollege 
10.15 - 10.30 uur  Pauze. Dit is een mooi moment om je vragen te stellen aan onze docenten en studenten.
10.30 - 12.30 uur  Twee proefcolleges 
12.30 uur Lunch
13.00 uur  Einde programma

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Meld je aan voor deze proefstudeerdag

Wil je een dagje meelopen met een eerstejaarsstudent Tourism Management?
Van 1 februari tot en met 17 mei 2019 is het ook mogelijk om een dag mee te lopen met een eerstejaarsstudent van de opleiding Tourism Management. Je volgt dan verschillende colleges samen en je kunt al je vragen aan hem of haar stellen. In overleg met de student spreken we een datum af om mee te lopen. Interesse? Stuur dan een mail naar Ilona van der Heiden, docent Toerisme, Ilona.vanderheiden@inholland.nl