Proefstuderen Sociaal Pedagogische Hulpverlening

laden

Datum: 22 februari 2018

Ben jij geïnteresseerd in mensen uit verschillende lagen van de bevolking, van verschillende leeftijden en uit verschillende culturen? Bied je iemand die problemen heeft graag hulp en advies? Heb je belangstelling voor sociale verhoudingen en de ontwikkelingen daarin? Maak kennis met onze opleiding Social Work (voorheen SPH en MWD) in Haarlem.

De opleidingen Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) gaan met ingang van september 2018 op in de nieuwe opleiding Social Work. Deze brede bacheloropleiding richt zich op professionele hulp en ondersteuning van kwetsbare mensen. Tijdens onze proefstudeerdag volg je interactieve workshops en een regulier hoorcollege. Ontmoet ook onze studenten tijdens de lunch en stel al je vragen.

Tijd Activiteit Ruimte
10.15 - 10.30 uur Ontvangst in de centrale hal Centrale hal
10.30 - 11.00 uur Kennismaking met elkaar en de docenten van de opleiding. N1-14
11.00 - 11.45 uur  Workshop over Ervaringen:
Hoe werk je met zowel je eigen ervaringen als die van een ander?
N1-14
11.45 - 12.30 uur Lunchpauze met onze huidige studenten. Dit is een mooi moment om hen je vragen te stellen over de opleiding en het Haarlemse studentenleven. Kantine 
12.30 - 14.15 uur   Hoorcollege Sociologie:
Je doet mee aan een reguliere les Sociologie op hbo-niveau.
N1-23
14.15 - 15.00 uur    Interactieve workshop Weerbaarheid: 
In een deze korte workshop vertellen we je meer over het toepassen van tools die je weerbaarheid vergroten.
N1-14
15.00 - 15.30 uur Afsluiting van het programma. N1-14

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Meld je aan voor deze proefstudeerdag

Wil je liever een dagje meelopen met een eerstejaars- of tweedejaarsstudent? 

Van november 2017 tot en met mei 2018 is het ook mogelijk om een dag colleges te volgen bij de opleiding Social Work. Samen met een eerstejaars- of tweedejaarsstudent volg je een aantal lessen en kun je al je vragen aan hem of haar stellen. De datum en het programma worden in overleg met jou afgesproken.

Interesse? Stuur dan een mail naar docent Ria Mooij: Ria.Mooij@inholland.nl