Proefstuderen Tourism Management (HTRO) - 20 februari 2018

laden

Spreekt het internationale en innovatieve karakter van de toeristische branche je aan? Ben je ondernemend en heb je interesse in business, cultuur en talen? Wil je organisatie en reizen combineren in een hbo-opleiding? Dan past de opleiding Tourism Management (HTRO) in Haarlem echt bij jou!

Tijdens onze proefstudeerdag krijg je een goede indruk van het lesprogramma. Je volgt een proefcollege over toerisme, waarin we o.a. de trends doornemen. Hierbij maak je een groepsopdracht en presenteer je de resultaten aan de andere studenten. De invulling van het tweede proefcollege is wisselend. Dit kan gaan over interculturele communicatie of marketing. Of je volgt een Spaanse dan wel Engelse les.

Tijd Activiteit
09.00 - 09.30 uur  Ontvangst en registratie in de centrale hal
09.30 - 10.00 uur Introductie over de opleiding Tourism Management (HTRO)
10.00 - 11.00 uur Proefcollege over toerisme
11.00 - 12.00 uur Lunch
12.00 - 12.30 uur Proefcollege over toerisme
12.30 uur           Einde programma en tijd voor vragen

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Meld je aan voor deze proefstudeerdag

Wil je een dagje meelopen met een eerstejaarsstudent Tourism Management (HTRO)?

Van 1 februari tot en met 15 mei 2018 is het ook mogelijk om een dag mee te lopen met een eerstejaarsstudent van de opleiding. Je volgt dan samen verschillende colleges en je kunt al je vragen aan hem of haar stellen. In overleg met de student spreken we een datum af om mee te lopen.

Interesse? Stuur dan een mail naar Ilona van der Heiden, docent Toerisme: Ilona.vanderheiden@inholland.nl.