Proefstuderen Creative Business: Media en Entertainment Management - 8 maart 2018

laden

Ben je geïnteresseerd in (massa)media als televisie, radio, evenementen en multimedia? Wil je alles weten over entertainmentproducties? Ben je actief, creatief en ondernemend? Dan is onze opleiding Creative Business: Media & Entertainment Management in Haarlem echt iets voor jou.

Tijdens onze interactieve proefstudeerdag krijg je een goede indruk van het lesprogramma van Creative Business: Media & Entertainment Management. Je volgt diverse colleges en je krijgt een kijkje achter de schermen in onze studio’s. Je ontmoet ook onze studenten en docenten tijdens een Meet & Greet.

Tijd Activiteit
09.00 - 09.15 uur Ontvangst in de centrale hal
09.15 - 09.30 uur Welkom door Lody Crabbendam, docent Media & Entertainment Management
09.30 - 10.15 uur College Onderzoek:
Als student leer je te ondernemen en om iets op een systematische wijze uit te zoeken, waardoor jouw kennis toeneemt.
10.15 - 11.00 uur College Projectmanagement:
Je leert op een professionele wijze en in teamverband aan een project te werken, vanaf het eerste idee tot en met de afronding. Het gaat hierbij om het systematisch voorbereiden, plannen en uitvoeren van een project.
11.00 - 11.15 uur Pauze
11.15 - 12.00 uur College in de MEM-studio’s: een kijkje achter de schermen in onze televisie-, radio- en audiostudio
12.00 - 12.30 uur Lunch en een Meet & Greet met onze MEM-studenten

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Heb je meer interesse in de muziekwereld? Inholland Haarlem biedt ook de Engelstalige opleiding Creative Business: International Music Management. Hier zijn andere proefstudeerdata voor. 

Meld je aan voor deze inspirerende proefstudeerdag