Proefstuderen Business Studies

laden

Is de opleiding Business Studies iets voor jou?
Het zakenleven roept je, maar je weet nog niet goed in welke vorm. Toch weet je dat jij thuishoort in de wereld van business en finance. Daarvoor moet je eerst weten wat je leuk vindt en waar jouw kwaliteiten liggen. Dat ontdek je bij de opleiding Business Studies. Als enige opleiding in Nederland verenigt deze studie alle business studies ineen: Marketing, Ondernemen, Management & Beleid, Human Resource Management, Banking & Insurance en Logistiek. Eerst leer je om ‘the bigger picture’ te zien, snap je het hele spel van zaken doen. Dan pas weet je wat de beste rol is voor jou. En ga je je na twee jaar specialiseren in een richting die aansluit bij jouw ambities en kwaliteiten. Onze aanpak is persoonlijk, je werkt in teams en krijgt een coach die je begeleidt.

Of past de opleiding Finance & Control bij jou?
De moderne bedrijfseconoom is veel meer dan alleen de financieel specialist. Het management van bedrijven en instellingen zoekt tegenwoordig juist een gesprekspartner die ook kan meedenken over het runnen van de organisatie. De vierjarige voltijd hbo-opleiding Finance & Control in Haarlem bereidt je voor op een functie in de financiële dienstverlening op economisch en administratief gebied. Na afloop van je opleiding ben je een breed opgeleide professional.

Wat kun je verwachten?
Tijdens onze proefstudeerdag ervaar je wat de opleidingen Business Studies en Finance & Control inhouden. Je gaat aan de slag met een voorbeeld uit de dagelijkse praktijk van school en van een bedrijf.

 Enthousiaste docenten en studenten van de brede bachelor studie Business Studies en Finance & Control Haarlem laten je ervaren hoe het is om in de huid van een student te kruipen. Waar kun je als gestarte student Business Studies of Finance & Control mee te maken krijgen? Hoe ziet een praktijkopdracht eruit en hoe ga je die uitvoeren? Na een interactieve en enerverende ochtend evalueren we deze gezamenlijk met een lunch en kun je al je vragen stellen.

Datum: dinsdag 13 november 2018

Tijd Activiteit
09.45 - 10.00 uur Ontvangst en registratie in de centrale hal: welkom bij Business Studies en Finance & Control
10.00 - 11.15 uur Interactieve opdracht vanuit de dagelijkse 'hogeschoolpraktijk'
11.15 - 12.15 uur Interactieve opdracht vanuit de 'bedrijfspraktijk'
12.15 - 13.00 uur Lunch en afsluiting

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Meld je aan voor deze proefstudeerdag!