Proefstuderen Muziek

laden

Loop een dag mee bij Conservatorium Haarlem

Wil jij je muzikaal talent professioneel ontwikkelen? Conservatorium Haarlem is een zeer persoonlijk en uiterst professioneel conservatorium, volledig gefocust op popmuziek en E-music (o.a. dance producing, audio recording, game audio, etc.). Onze opleiding beschikt over moderne en zeer professionele faciliteiten, waaronder drie state-of-the-art opnamestudio’s en een unieke E-music studio uitgerust met vintage en moderne apparatuur.

Jaarlijks organiseert Conservatorium Haarlem diverse spraakmakende evenementen. Zo is er elk jaar zowel een Nationaal als een International Writers Camp, spelen er vele Conservatorium bands op het eigen podium op Bevrijdingspop Haarlem en zijn er maandelijks sessies met gasten in het Patronaat. En nog veel meer. Belangrijk in de opleiding is de aandacht voor ondernemerschap. Wie in Haarlem afstudeert, kan direct zijn eigen muzikale onderneming runnen en weet dus prima hoe hij/zij daarna met muziek zijn/haar eigen geld kan gaan verdienen. 

Maak een afspraak
Wil je een dag meelopen (proefstuderen) met een Pop student of E-music student of heb je nog andere vragen, mail dan naar conservatorium@inholland.nl. Je volgt die dag het actuele lesrooster. Bovendien heb je de gelegenheid om te praten met studenten en docenten. Je krijgt zo een goed beeld van wat de opleiding inhoudt.

Je kunt een dag meelopen tot en met mei 2019. Maar let op: de audities voor het nieuwe studiejaar vinden plaats vanaf maart 2019.

Meld je aan en beleef een dag op Conservatorium Haarlem