Proefstudeerprogramma Communicatie

laden

Datum: donderdag 15 november 2018

Wat kun je verwachten?
Tijdens het proefstuderen maak je door middel van een kort programma kennis met de opleidingen Communicatie en Associate degree Crossmediale Communicatie. Geef jij later vorm aan de wereld van Media, Reclame en Creatie? Dan verzin jij misschien wel de volgende icebucket challenge voor een goed doel, regel je de reclamecampagne voor de volgende editie van Tomorrowland of organiseer je een persconferentie waar Coca-Cola zijn standpunt over suikerconsumptie bekend maakt. Als communicatieprofessional kun je aan de slag binnen diverse takken van de creatieve industrie.

Tijdens het proefstuderen volg je diverse colleges en voer je een groepsopdracht uit. Op die manier krijg je een goed beeld van wat het betekent om aan de opleiding Communicatie of Associate degree Crossmediale Communicatie te studeren.

Programma

Tijd Activiteit
9.30 De deur is open voor ontvangst & registratie
10.00 - 10.30 Start programma met welkomstwoord: op weg naar studiesucces en misschien wel de mooiste tijd van je leven.
10.30 - 11.00 Welkom bij de opleiding en uitleg groepsopdracht.
11.00 - 12.30 Creative Design thinking project: binnen dit project ga je in een groep van ongeveer 5 personen aan de slag met het realiseren van een prototype. 
12.30 - 13.00 Lunchtijd! Wij zetten een lekkere lunch voor je klaar. Dit is het moment om al je vragen aan onze studenten te stellen.
13.00 - 14.30 Creative Design thinking project: na de lunch werk je verder aan het project. 
14.30 - 15.00 Pitchen van het project.
15.00 - 15.15 Gelegenheid tot het stellen van vragen en afsluiting.

Meenemen
Neem pen en papier mee om aantekeningen te maken.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder..

Meld je aan voor deze proefstudeerdag