Faciliteiten

laden

Om voor een optimale leeromgeving te zorgen, heeft elke locatie van Hogeschool Inholland uitgebreide voorzieningen en faciliteiten van hoge kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor ICT-voorzieningen, restaurants en bibliotheken, maar ook voor overige faciliteiten, zoals bepaalde regelingen. 

Inholland maakt gebruik van het draadloos netwerk van Eduroam. Dit is een voorziening die beveiligd draadloos toegang biedt tot het Inholland netwerk. Kortom, zonder dat je je laptop hoeft aan te sluiten door middel van een kabeltje op een netwerk, kun je gebruik maken van de standaard applicaties en de verschillende directories.

Informatie

Als student van Hogeschool Inholland kun je op elke locatie inloggen op het intranet. Daar vind je alle informatie over je opleiding. Ook word je er op de hoogte gehouden van nieuws en achtergrondverhalen over gebeurtenissen binnen en buiten de hogeschool. Verder staan er artikelen over bijzondere activiteiten, projecten en acties van Hogeschool Inholland.

Inholland Bibliotheek

De bibliotheek van Inholland is volledig digitaal. Via de bibliotheekwebsite krijg je toegang tot vakstudiebronnen die je nodig hebt voor je studie en onderzoek. In de bibliotheek kan je ebooks, tijdschriftartikelen, kranten, bedrijfsinformatie, video's, databanken en websites vinden. Met vragen kun je contact opnemen met de bibliotheek per mail (bibliotheek@inholland.nl), telefoon (088-4661661) WhatsApp (06 21115525).
Ga naar de website van de bibliotheek

Chipkaart

Zorg ervoor dat je een chipkaart hebt. Dit wordt gebruikt als betaalmiddel in het hogeschoolrestaurant en bij de consumptieautomaten. Ook kun je ermee kopiëren, je printtegoed opwaarderen en je kluishuur betalen (indien beschikbaar).

Audiovisuele middelen

Tijdens je opleiding houd je regelmatig presentaties waarvoor je audiovisuele middelen nodig hebt. Bij de Servicepunt van je locatie kun je terecht voor apparatuur als beamers, videorecorders en overheadprojectoren.

Regelingen

Hogeschool Inholland heeft een aantal regelingen waarop studenten in bepaalde gevallen een beroep kunnen doen. Voorbeelden zijn bepaalde financiële regelingen voor projecten, en een speciale regeling voor studenten die naast hun studie aan topsport doen. Ook zijn er speciale voorzieningen voor studenten met een handicap.

Meer over de voorzieningen van Inholland vind je op de locatiepagina’s.