Studiekeuze Adviescentrum

laden

Heb je nog geen idee wat je wilt studeren of twijfel je nog? Of weet je al precies welke studie je wilt gaan volgen maar heb je nog een aantal vragen?

Wij helpen je graag!

De opleidingskeuze is een belangrijke beslissing in je studieloopbaan. Hoe ziet een studiedag eruit? Hoeveel uur per week moet je studeren? Hoe zien studies er in de praktijk uit? Wat kun je er mee worden? Hoeveel kosten de studieboeken? Hoe zit het met studiebegeleiding? In welk jaar loop je stage?

Dit soort vragen kunnen bij je opkomen als je van plan bent aan een hbo-opleiding te beginnen. Bij het Studiekeuze Adviescentrum staan de medewerkers voor je klaar om je met je studiekeuzevragen te helpen. Ook je ouders, zittende studenten en andere belangstellenden zijn welkom.

Studiekeuzegesprek

Je kunt bij het Studiekeuze Adviescentrum terecht voor vragen over een specifieke opleiding, of wij kunnen je helpen met je studiekeuze. Naast het voeren van een persoonlijk gesprek hebben wij diverse hulpmiddelen in huis zoals studiekeuzetest(en). Het maken van een studiekeuzetest geeft je een aardig beeld van je interesse(s) en welke studies daar bij passen.

Maak een afspraak voor een Studiekeuzegesprek

Tevens biedt het Studiekeuze Adviescentrum workshops en kennismakingsactiviteiten aan voor studenten en ouders: de Studiekeuzeworkshop en Speeddate voor scholieren en (ex)studenten, en de Ouderworkshop voor de ouders.

In de linkerkolom vind je de activiteiten en contactgegevens van het Studiekeuze Adviescentrum.