Wil jij regie over eigen loopbaan en gezondheid?

Vitaliteitsdagen voor collega's

Wil jij meer regie over eigen loopbaan en gezondheid? Doe van 8 tot en met 12 oktober (week 41) mee aan een van de activiteiten van de Vitaliteitsdagen. Kies je dag, je locatie en je activiteit en doe mee! Vooraf inschrijven is niet nodig, dat doe je op de dag zelf op het Vitaliteitsplein op jouw locatie.

Kies alvast een dag en reserveer tijd in je agenda om mee te doen aan de activiteiten en workshops.

  • Haarlem en Den Haag, maandag 8 oktober
  • Delft, dinsdag 9 oktober
  • Amsterdam OZW en Diemen, woensdag 10 oktober
  • Alkmaar, donderdag 11 oktober
  • Rotterdam, maandag 8, dinsdag 9, donderdag 11 en vrijdag 12 oktober

Kom op de dag zelf naar het Vitaliteitsplein waar de tickets voor de workshops klaarliggen. Wees er snel bij want op is op. Geniet terwijl je je inschrijft ook meteen van een gezonde snack! Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten.

Meer activiteiten
Naast onderstaande activiteiten heeft iedere locatie een aanvullend vitaliteitsprogramma. Houd deze site en het nieuws in de gaten voor meer informatie!

Activiteiten

Workshop VeerkrachtWijzer

Onderzoek waar je blij van wordt in je werk en wat je (onnodig) veel stress oplevert. Oefen samen met collega’s om je veerkrachtige vaardigheden te versterken. Met praktische tips kun je aan de slag om met energie en plezier te blijven werken.

Duur: 45 minuten.
Aantal deelnemers: maximaal 12.

Workshop Persoonlijke vitaliteit, dynamisch werken en effectief bewegen

Als je meer wilt bewegen, hoe doe je dit dan verantwoord, effectief en op een plezierige manier? In een interactieve workshop krijg je antwoord op deze vraag. Je leert hoe je een hartslagmeter gebruikt, welke beweegvorm bij je doelstellingen past en hoe vaak je moet bewegen. Aan het einde van de workshop maak je een verantwoorde keuze hoe je kunt starten met bewegen en trainen.

Duur: 45 minuten.
Aantal deelnemers: maximaal 12.

Stoelmassage voor nieuwe energie

Noem het een pitstop. Even ontspannen en weer nieuwe energie krijgen. Neem plaats op de massagestoel en een professionele masseur geeft je een heerlijke massage van 15 minuten aan hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen. Ondertussen geniet jij (in werkkleding) van een relaxt muziekje. En daarna weer lekker aan het werk! Reserveer een plekje op het Vitaliteitsplein!

In tien minuten een nieuwe professionele profielfoto

Een goede eerste indruk maken op je LinkedIn of in onze Office 365-omgeving? Dat doe je met een goede profielfoto. Neem plaats bij de professionele profielfotograaf en laat een frisse foto maken voor op al je social media-kanalen. Lees alvast de tips voor het maken van een goede profielfoto. Zo kom je goed voor de dag!

Office 365 onderweg op je mobiel

Heb jij je mail en rooster al ingesteld op je smartphone? En wist je dat je op je mobiel via Onedrive in Word, Excel en PowerPoint bestanden kunt editen? Meer hierover weten en wat nog meer mogelijk is? Kom naar deze workshop van onze IVT-collega's. 

Duur: 45 minuten.
Aantal deelnemers: maximaal 12.

Hoe zit het met pensioen?

Kun jij eerder stoppen met werken of juist later? Wat zijn de laatste ontwikkelingen in het pensioen en wat is er veranderd in de regeling van 2018? Kom voor het antwoord op deze vragen naar deze workshop over het pensioen, verzorgd door het ABP, Pensioenfonds voor overheid en onderwijs.

Duur: 45 minuten.
Aantal deelnemers: maximaal 30.