Service Centrum Ondernemen

laden

Het Service Centrum Ondernemen

Het Service Centrum Ondernemen (MKB-Loket) is gestart in juni 2004. Het Service Centrum Ondernemen is een erkende leerwerkplek, er zijn daarom bij ons zowel studenten van het HBO als het MBO werkzaam.

Het SCO is een plek waar studenten en bedrijven terecht kunnen voor stage- en afstudeerplaatsen.

Bedrijven kunnen bij het SCO terecht voor het plaatsen van hun vacature en het aanbieden van eventuele gastdocenten. Ook is het bij ons mogelijk om (commerciële) projecten aan te bieden. Deze projecten worden door studenten van Inholland uitgevoerd.

Service Centrum Ondernemen voor uw onderneming

Wij zijn altijd op zoek naar professionals uit het bedrijfsleven die op onze Hogeschool komen vertellen over hun ervaringen uit de praktijk. Dit kan een Kick-Off zijn aan het begin van een nieuwe periode, maar het kan ook in de vorm van het geven van lessen gedurende een bepaalde periode. Op deze wijze worden studenten gestimuleerd kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied en studie. Tevens zoeken wij bedrijven waar onze docenten terecht kunnen voor de INcompany trainingen. Dit zijn dagen waarop een docent stage loopt bij uw bedrijf.

Wilt u uw innovatieambities verwezenlijken of uw innovatiekracht vergroten?

Denkt u aan het schrijven van business-, export-, marketing- of communicatieplannen? Hebt u een vraag of zoekt u aanvullend probleemoplossend vermogen? Wilt u uw 'grenzen verleggen'? Met het uitvoeren van stage- of afstudeerplaatsen en/of het vervullen van stage- of afstudeerplaatsen ondersteunt Hogeschool Inholland u.
Wij kunnen zorgen voor een match tussen onze studenten en uw bedrijf. Door het inzetten van onze docenten / deskundigen vergroot u uw kansen op het realiseren van uw doelstellingen en vergroot u uw kansen op succes.

Service Centrum Ondernemen:

  • Stage- en afstudeeropdrachten;
  • INcompany dagen;
  • Gastdocentschappen;
  • (bij)Scholing op maat;
  • Duale werkplekken;
  • Corporate Projects;
  • Sprekers voor Kick-offs en projecten;
  • Dag van de Bedrijvigheid.

 Meer informatie over het Service Centrum Ondernemen