Startpagina VBR otterdam

laden
Hogeschool Inholland helpt u om het lerend vermogen van u, uw medewerkers en uw organisatie te activeren en te vergroten. Met deskundig advies en een opleidingstraject op maat. Inholland kan uw bedrijf, instelling of overheidsinstantie daarin op verschillende manieren van dienst zijn. U kunt gebruik maken van ons aanbod aan opleidingen, trainingen en cursussen. Bovendien is het mogelijk opdrachten voor uw organisatie als (afstudeer)opdracht te laten uitvoeren door studenten van een van onze opleidingen. Ook willen we u graag wijzen op het kennispotentieel van onze lectoraten.

Bureau Externe Betrekkingen

Het Bureau Externe Betrekkingen (BEB) is het aanspreekpunt voor vooropleiders, lokale overheden, bedrijven en andere instellingen met een kennisvraag -o.a. op het gebied van onderwijs, stage of onderzoek- voor de Hogeschool Inholland locaties.
Lees meer over Bureau Externe Betrekkingen Rotterdam

Opleidingen voor bedrijven

Inholland heeft een breed aanbod van hbo-opleidingen, posthbo-opleidingen, associate degree's, masters, trainingen en cursussen. Het aanbod richt zich op vrijwel alle branches binnen de Nederlandse samenleving én is daarnaast bovendien in veel gevallen internationaal georiënteerd. Inholland biedt uw medewerkers tevens de mogelijkheid ervaringscertificaten (EVC's) te behalen.
Bekijk het aanbod van (bedrijfs)opleidingen, cursussen en trainingen

 Stages en afstudeeropdrachten

Studenten van Hogeschool Inholland worden door competentiegericht onderwijs zo goed mogelijk voorbereid op hun toekomstige werkveld. Al tijdens de studie doen de studenten door stages en projecten werkervaring op in het bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen. Inholland is altijd op zoek naar bedrijven en instellingen die kunnen helpen de praktijkgerichte doelstellingen gestalte te geven.
Lees meer over stages en afstudeeropdrachten

Leerwerkbedrijven

Inholland Rotterdam heeft verschillende leerwerkbedrijven waar studenten projecten uitvoeren binnen een bepaalde branche.
Lees meer over leerwerkbedrijven

Het Service Centrum Ondernemen

Het Service centum Ondernemen is een samenwerkingsverband tussen het midden- en kleinbedrijf en de Inholland hogescholen in diverse steden. Het loket vormt de toegang voor MKB-bedrijven tot de hogeschool en stimuleert, initieert en coördineert stage- en afstudeeropdrachten, docentenstages en bedrijfsbezoeken, onderwijs op maat en nog veel meer.
Lees meer over het Service centum Ondernemen

Lectoraten

Hogeschool Inholland heeft ruim vijfentwintig lectoraten. Binnen de domeinen Techniek, Ontwerpen en Informatica, Onderwijs & Innovatie, Gezondheid, Sport en Welzijn, Communicatie, Media en Muziek, Marketing, Toerisme en Vrijetijdsmanagement, Management, Finance en Law werken lectoraten in kenniscentra aan verschillende onderzoeksopdrachten.
Lees meer over lectoren en onderzoek

Evenementen

Hogeschool Inholland Rotterdam organiseert evenementen. Als sponsor levert Hogeschool Inholland Rotterdam regelmatig een bijdrage aan activiteiten voor en door studenten. Studenten van onze hogeschool zijn vaak betrokken bij de organisatie van evenementen.
Lees meer over Evenementen