Leerwerkbedrijf NEWb

laden

NEWb

Het leerwerkbedrijf NEWb is een onderwijs- en projectvorm waaraan tweedejaarsstudenten van de opleidingen Media & Entertainment Management en International Media and Entertainment Management (Engelstalig) een semester lang werken. In projectgroepen van ongeveer 5 personen voeren de studenten een grote opdracht uit, passende binnen de diverse velden van de opleidingsdiscipline.

Samenwerken met NEWb

De projecten die NEWb studenten uitvoeren zijn vaak in opdracht van externe bedrijven en instellingen. De studenten zijn breed inzetbaar; zo kunnen ze een bedrijfsfilm maken, evenementen organiseren, ludieke promotieacties bedenken of uw communicatiestrategie optimaliseren. In ruil hiervoor doen zij ervaring op in de praktijk en leren ze ondernemen en budgetteren. Dit alles onder begeleiding van expertdocenten.

Er zijn twee NEWb instapperiodes per jaar:
- september tot en met januari (eerste semester)
- februari tot en met juni (tweede semester)

Voorwaarden

Indien u een opdracht aanbiedt, dient deze te voldoen aan een aantal basiseisen. De belangrijkste is dat de opdracht past binnen de velden van de opleiding: televisie/ film, evenementen, muziek/ radio, interactieve media, marketing en communicatie, public relations/ promotie, social media, crossmedia.

Kosten altijd minimaal

In principe kost het niets om een projectgroep in te schakelen. Hogeschool Inholland is immers een onderwijsinstelling. Voor filmproducties stelt de hogeschool haar studio’s en audio- en videomiddelen gratis ter beschikking (naamsvermelding verplicht in aftiteling).

Indienen opdracht

Heeft u een geschikte opdracht voor NEWb? Dan kunt u voorafgaand aan een nieuw semester een verzoek indien door een korte opdrachtomschrijving te mailen naar een van de NEWb coördinatoren.

Coördinator NEWb Den Haag

Merel van Son
merel.vanson@inholland.nl
T: 088 - 466 4285

Meer informatie over NEWb Den Haag

http://newbdenhaag.nl/

Coördinator NEWb Rotterdam

Pieternel Smit
pieternel.smit@inholland.nl
T: 088 – 466 7538 / 010 - 439 2130
www.NEWbRotterdam.nl