Rookie Entertainment

laden

Rookie Entertainment is sinds 1997 hét leerbedrijf van de opleiding Media- & Entertainment Management op Hogeschool Inholland Haarlem. Het hele jaar door werken studenten hard om unieke eigen producten in de entertainmentbranche te lanceren.

Het leerbedrijf Rookie bestaat uit Television, Events, Music en Interactive Media. Op alle vlakken zijn de studenten in staat een compleet product te bieden. De studenten vormen project- en productieteams en worden hierbij begeleid en ondersteund door experts. Aan het eind van iedere studieperiode staat er weer een nieuwe lichting studenten klaar om het roer bij Rookie over te nemen. De 'oude' lichting presenteert haar resultaten en opgedane kennis wordt overgedragen aan de nieuwe 'Rookies'.

Rookie Television

Bij Rookie Television zijn studenten verantwoordelijk voor de televisie-uitzending Rookie Report, regelmatig te zien op alle locaties van Inholland. Met een productieteam maken studenten luchtige en meer serieuze items die interessant zijn voor elke student. Ook voor u als ondernemer kan Rookie Television interessant zijn. De studenten maken namelijk ook bedrijfsfilms. Bekijk hieronder de meest recente aflevering van Rookie Report over het ondernemersevenement Lifestyle in Rotterdam en een verslag van de intocht van Sinterklaas bij Inholland Haarlem.


Rookie Events

Bij Rookie Events zetten studenten topevenementen neer. Ze leren niet alleen de vaardigheden en competenties die nodig zijn om te overleven in de evenementenbranche, het gaat veel verder. De studenten worden geconfronteerd met zichzelf, hun klasgenoten en de experts. Het is één groot leerproces waarbij kennis en plezier samen komen. Wilt u een evenement organiseren? Neem dan contact op.

Rookie Music

Bij Rookie Music werken studenten aan projecten in de muziekbranche. Ze gaan bijvoorbeeld aan de slag om talentvolle bands te scouten en vervolgens een cd uit te brengen. Ook runnen ze het radiostation FEELIN dat via het intranet van Inholland overal te beluisteren is.

Kijk voor meer informatie op www.rookie.nl