Stichting STAD

laden

Stichting STAD

STAD is hét jongerenprojectbureau in Haarlem, Alkmaar en Bussum, waar jongeren zelf vernieuwende en baanbrekende projecten kunnen organiseren. Met projecten als Parksessies, Stadsstrand De Kade en Skatepark Zuid heeft STAD inmiddels haar naam in Noord-Holland gevestigd. Ook de webredactie laat zien dat Alkmaar leeft. Met het laatste nieuws, de uitagenda, films, interviews, previews en reviews zijn onze website en social media kanalen speciaal gericht op de (snel bewegende) doelgroep jongeren. De redactie bestaat uit een enthousiast en jong team. Hierdoor zijn we overal snel bij en kunnen we exact die informatie leveren die de doelgroep bezighoudt.

 Naast de projecten en de website heeft STAD een jongereninitiatievenfonds opgezet die het mogelijk maakt om jongeren financieel te ondersteunen bij het opzetten van hun eigen project of evenement. Om het fonds zichtbaar te maken onder jongeren wordt een campagne uitgevoerd met verschillende ludieke promotie-acties om zoveel mogelijk jongeren te stimuleren om met hun creatieve ideeën aan de slag te gaan.

 Studeer jij Media & Entertainment Management? Heb jij altijd al een eigen project of evenement willen opzetten en kan je wel wat hulp gebruiken? Wil jij stage lopen of werkervaring op doen binnen de sector communicatie, televisie of evenementen? Neem contact op via dianne@stad-alkmaar.com.

Meer info over STAD