Plint010

laden

Bent u een Rotterdamse ondernemer en loopt u rond met vraagstukken, opdrachten of projecten die u wilt realiseren? Vallen die opdrachten binnen de interessegebieden Business Finance and Law, Creative Business, Gezondheid, Sport en Welzijn of Onderwijs en Innovatie? Dan bieden wij onze beste studenten uit uw branche die graag praktijkervaring op willen doen.

Inholland Rotterdam heeft onder de naam Plint010 een hybride werk- en leeromgeving ingericht. Een plek waar leren werkt en verbindt.

Plint010 staat voor toegankelijk, verbindend en ondernemend. Leerwerkbedrijven zoals NEWb, activiteitencommissies zoals ACIV en werkplaatsen zoals de Actieacademie komen bij elkaar onder het dak van onze hybride organisatie.

Non-profit

Powered by Inholland is Plint010 non-profit. In principe is het daarom kosteloos om gebruik te maken van onze diensten. De hogeschool stelt haar middelen gratis ter beschikking aan de studenten. Zo kunnen zij naast werkplekken en apparatuur ook gebruik maken van bijvoorbeeld studio's en audio- en videomiddelen.

Contact

Wilt u opdrachten en mogelijkheden bespreken? Stuur dan een e-mail naar plint010@inholland.nl of bel met 088 - 4667025. Loop ook gerust bij ons binnen, we staan u graag te woord. Wilt u op de hoogte blijven van actualiteiten binnen onze organisatie en Rotterdam? Of wilt u opdrachten voor studenten delen? Like en volg ons dan op Facebook en Twitter!

Bezoekadres Hogeschool Inholland Rotterdam

Posthumalaan 90
3072 AG Rotterdam
Routebeschrijving

Coördinatie

Gisella Silva
T: 088 - 466 7272
M: 06 -1527 9547
E: gisella.silva@Inholland.nl
W: www.plint010.nl