Start Up Campus Haarlem

laden

Over SUCH

De Start Up Campus Haarlem (SUCH) is dé ontmoetingsplek binnen Inholland Haarlem waar studenten, docenten, ondernemers en overheid samen komen om te ondernemen:

  • Ambitieuze studenten ontwikkelen zich hier tot professionele ondernemers, vergroten hun netwerk en investeren in hun toekomst;
  • Het bedrijfsleven maakt actief deel uit van het SUCH netwerk en werkt hierin samen met ondernemende studenten;
  • Docenten en onderzoekers ontwikkelen hier ondernemende onderzoeks- en onderwijsprojecten;
  • Regionale gemeente- en overheidsinstellingen maken deel uit van het SUCH netwerk en participeren daar waar relevant in de projecten die SUCH realiseert.

SUCH & student

SUCH biedt twee programma's aan voor studenten die gedurende hun studie in zichzelf willen investeren en zich willen ontwikkelen tot nieuwsgierige en creatieve ondernemers:

  • Persoonlijk Leiderschapsprogramma: ontdek jouw kwaliteiten en talenten zodat je deze gericht kunt inzetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling, met het oog op een toekomstige onderneming of die ondernemende droombaan;
  • Start Up programma: geef jouw onderneming of plan een 'boost' door het concept verder te professionaliseren zodat je dit vervolgens kunt pitchen aan potentiele investeerders.

Daarnaast biedt SUCH persoonlijke coaching en regelmatig terugkerende activiteiten aan als: netwerkbijeenkomsten en inspiratiesessies, workshops, trainingen en 'challenges' rondom ondernemerschap en ondernemerslunches/borrels. (https://www.facebook.com/suchinholland/)

SUCH & bedrijfsleven

Ben je ondernemer en wil je samenwerken met het onderwijs? Bij SUCH kan je in contact komen met studenten en docenten om kennis en ervaring te delen, door onder andere deel te nemen en samen te werken in ondernemende onderwijsprojecten. Je maakt dan deel uit van het SUCH netwerk waarvoor we diverse borrels en netwerkbijeenkomsten organiseren.

SUCH & onderwijs

Ben jij docent of onderzoeker? Dan is SUCH de plek waar ondernemende multidisciplinaire onderwijs- en onderzoeksprojecten worden opgezet met docenten van verschillende opleidingen en het bedrijfsleven. Doel is om kruisbestuiving tussen verschillende disciplines mogelijk te maken en innovatie te stimuleren. SUCH is het kenniscentrum op het gebied van ondernemerschap. Bij SUCH kom je op informele en creatieve wijze in contact met ondernemers en studenten.

SUCH & overheid

Voor gemeente- en overheidsinstellingen is SUCH een plek waar in co-creatie nagedacht en gewerkt wordt aan ondernemersvraagstukken vanuit de regio. Op dit moment werkt SUCH samen met MKB Haarlem.

Nieuwgierig geworden? Kom langs voor een kennismaking op de Start Up Campus Haarlem (G0.24) en drink een kop koffie met de communitymanager van SUCH (Ditte de Graaff) om te onderzoeken wat we voor jou kunnen betekenen. Je kunt ook een afspraak maken: ditte.degraaff@inholland.nl | 06 211 155 79 of je gegevens hier achterlaten.