Den Haag

laden

Hogeschool Inholland Den Haag stelt de beroepsontwikkeling van de student centraal. De stages, afstudeeropdrachten en overige praktijkprojecten hebben daarom als doel dat de student praktische werkzaamheden verricht ter verwerving van zijn uiteindelijke startbekwaamheid als beginnende beroepsoefenaar.

Studenten zijn afhankelijk van de bereidheid van bedrijven en instellingen om hen de gelegenheid te bieden het praktijkgedeelte van de opleiding uit te voeren en om hen hierbij te begeleiden. Een gemotiveerde stagiair kan ook veel voor uw organisatie betekenen. Studenten die aan een derdejaarsstage beginnen hebben een degelijke theoretische ondergrond op hbo-niveau. Studenten die een afstudeeropdracht uitvoeren, beschikken daarnaast over relevante praktijkervaring, waardoor zij in staat zijn zelfstandig aan opdrachten en projecten te werken.

Aanmelden stage- en/of afstudeeropdracht
Hogeschool Inholland Den Haag nodigt bedrijven en instellingen graag uit om stageplaatsen en (afstudeer)projecten beschikbaar te stellen. Heeft u een stage of opdracht voor onze studenten beschikbaar dan kunt u contact opnemen met de opleiding waar de stage of opdracht betrekking op heeft.