Studiekeuze en voorlichting

laden

Inholland heeft een aantal activiteiten ontwikkeld om toekomstige studenten nog beter te ondersteunen bij de juiste opleidingskeuze. Een deel van de activiteiten is gericht op groepsdeelname, andere activiteiten kunnen individueel gevolgd worden.

Studiekeuzeproces

Welke activiteiten biedt Inholland de studiekiezer op welk moment?
Lees meer over het studiekeuzeproces 

Diverse LOB-activiteiten voor scholieren

Om u te helpen bij uw werk als decaan of studiekeuzebegeleider, organiseert Hogeschool Inholland verschillende activiteiten voor scholieren, zoals Open Dagen, Proefstuderen en Externe Voorlichting, die kunnen bijdragen aan hun studiekeuzeproces.
Lees meer over de LOB-activiteiten die kunnen bijdragen aan het studiekeuzeproces 

Workshop voor ouders

Ouders kunnen een belangrijke rol spelen bij de studiekeuze van hun kind. In de regio Noord-Holland, Utrecht en Flevoland verzorgt Hogeschool Inholland daarom de workshop 'De rol van ouders bij studiekeuze', voor ouders van havo- en vwo-leerlingen die in het keuzeproces zitten.
Lees meer over deze workshop 

Studiekeuzeadvies

Uit onze ervaring blijkt dat scholieren lang twijfelen over de opleiding die ze willen gaan volgen. Met een persoonlijke benadering helpen wij jongeren een goede keuze te maken voor een opleiding. Op diverse locaties heeft Inholland een Studiekeuze Adviescentrum waar scholieren dagelijks terecht met al hun studiekeuzevragen. Scholieren kunnen dan een bezoek brengen aan het Studiekeuze Adviescentrum.
Lees meer over het Studiekeuze Adviescentrum