Inholland helpt uw kind

laden
Een ruim aanbod aan hbo-opleidingen is prettig, maar kan ook verwarrend zijn. In welke fase uw zoon of dochter ook zit, wij bieden verschillende mogelijkheden aan om te helpen bij zijn of haar studiekeuze.

Bezoek een Open Dag of Open Avond

Tijdens een Open Dag/Avond kunt u samen met uw kind rondkijken op onze locaties, kennismaken met de opleidingen en vragen stellen aan docenten en studenten. Op deze manier krijgt u een algemeen beeld van ons aanbod en een indruk van de sfeer in onze gebouwen.
Bekijk het jaaroverzicht en kom langs

Studiekeuze Adviescentrum

Bij het Studiekeuze Adviescentrum gaat uw kind met een van onze medewerkers in gesprek over zijn studiekeuze. Hij krijgt er antwoorden op allerlei vragen zoals: welke studie past het beste bij mijn interesses, vakken, college-uren, hoe ziet een stage er uit en welke beroepen kun je er mee uitoefenen.
Lees meer over het Studiekeuze Adviescentrum

Studiekeuzetest

Uw zoon of dochter kan thuis op zijn gemak onze online Studiekeuzetest maken. Als uw kind behoefte heeft aan een toelichting of advies naar aanleiding van het testresultaat, is het van harte welkom bij het Studiekeuze Adviescentrum. Onze studiekeuzeadviseurs helpen hem graag.
Bekijk de Studiekeuzetest

Studie-informatiepunt

Vragen over een opleiding of over toelatingseisen, vrijstellingen en dergelijke? Onze medewerkers van het Studie-informatiepunt staan klaar voor u en uw kind.

Contact opnemen kan via:

  • telefoon: 0900 - 46 465 52 63,
  • e-mail: info@inholland.nl,
  • de chatbuttons op deze website.

Overzicht van hulpmiddelen

Meer hulpmiddelen voor een gedegen studiekeuze vindt u op onze Studiekeuzepagina.