Trots op onze afgestudeerden

laden

Om te laten zien hoe trots wij op onze afgestudeerden zijn, hebben wij een aantal carrières van oud-Inhollandstudenten in beeld gebracht. Welke keuzes hebben zij gemaakt om te komen waar ze nu staan en welke rol heeft hun studie hierin gespeeld? Hoe hebben ze hun talenten ontwikkeld en hoe durfden zij te leren? Benieuwd naar hun verhaal? Bekijk de video! 

Bas van Rossum

Bas studeerde af aan de opleiding Tourism Management (HTRO) van Inholland. Door zijn studie is hij begonnen bij het Rode Kruis als vrijwilliger in Rotterdam. Bas is nu bestuurslid bij het internationale Rode Kruis en vertegenwoordigt daarmee negen miljoen jongeren. Hij is verantwoordelijk voor al het beleid en strategie rondom deze doelgroep. Benieuwd naar Bas zijn drijfveren? Bekijk zijn verhaal!

Filiz Arslan

Filiz studeerde af aan de opleiding HBO-Rechten van Inholland. Zij werkt nu als medewerker toezicht autoriteit persoonsgegevens in Den Haag. Met kennisoverdracht en advisering ondersteunt zij bedrijven en organisaties die vragen hebben op het gebied van persoonsgegevens en privacywetgeving. Wil je weten waarom Filiz enthousiast is over haar werk? Bekijk haar verhaal!  

Sanne Hendrikx

Sanne studeerde af aan de opleiding Media & Entertainment Management. Zij werkt inmiddels als designcoördinator bij de Gemeente Rotterdam. Wil je weten hoe Sanne van haar muziekpassie overstapte naar Media & Entertainment Management en daar haar uitdaging vond? Bekijk haar verhaal! 

Robin van Leeuwen

Robin studeerde af aan de opleiding Communicatie van Inholland. Zij werkt nu als junior marketingcommunicatie-medewerker bij het Luxor Theater Rotterdam. Wat haar dagelijkse werkzaamheden zijn? Bekijk dat in deze video! 

Danny Kaan

Danny studeerde af aan de opleiding Communicatie van Inholland. Hij werkt inmiddels als junior online marketeer bij Albert Heijn in Zaandam. Wil je weten waarom Danny zo enthousiast is over zijn werk? Bekijk zijn verhaal!

Oguz Dulkadir

Oguz Dulkadir behaalde zijn bachelordiploma Pedagogiek bij Inholland in Diemen. Daarna studeerde hij Bestuurskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2006 richtte hij de Weekend Academie op. Bekijk het bijzondere verhaal van Oguz en zie met welke passie en drijfveren hij de Weekend Academie is begonnen! Als je ergens in gelooft, dan lukt het!

Izak Lavooij

Izak studeerde in 2014 af aan de Pabo van Inholland Rotterdam. Hij werkt inmiddels als leerkracht voortgezet speciaal onderwijs bij PCBO-basisscholen in Rotterdam. Wil je weten wat Izak drijft om voor de klas te staan? Bekijk zijn verhaal!

 

Lidewij de Leeuw

Lidewij studeerde in 2016 af aan de Lerarenopleiding Biologie bij Hogeschool Inholland. Ze werkt nu als docent aardrijkskunde en biologie bij het ROC Kop van Noord-Holland. Wat was haar reden om in het onderwijs te gaan? Bekijk haar gepassioneerde verhaal in de video!

Stefan Pronk

Stefan Pronk studeerde af aan de opleiding Landscape & Environment Management aan Inholland Delft. Hij werkt nu als coördinator vrijwilligerswerk bij Landschapsbeheer Drenthe. Waarom Stefan zo enthousiast is over de natuur? Bekijk zijn verhaal!

 

Rosalind Duppen

Rosalind behaalde haar bachelor aan de opleiding Verpleegkunde van Inholland. Momenteel werkt ze als intensive care-verpleegkundige in het OLVG in Amsterdam. Zij specialiseert zich momenteel bij Inholland met de master Advanced Nursing Practice. Wat samenwerken betekent voor Rosalind op de intensive care? Bekijk haar video!

Harm Twaalfhoven

Harm behaalde zijn bachelor aan de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening van Inholland Haarlem. Deze opleiding heet nu Social Work. Momenteel werkt Harm als teamleider bij GGZ Noord-Holland-Noord. Benieuwd wat Harm precies doet? Bekijk zijn video!

Jolien Huberts

Jolien studeerde in 2008 af aan de opleiding Bouwkunde in Alkmaar. Ze vervolgde haar studie aan de Academie voor Bouwkunde, waar ze in 2012 afstudeerde. Momenteel werkt Jolien als architect en BIM-modeleur bij BRTArchitecten in Alkmaar.

Wat doet Jolien voor de renovatie van Inholland Alkmaar? Bekijk haar video!

Tim Horeman

Tim studeerde af aan de opleiding Werktuigbouwkunde van Inholland. Hij vervolgde zijn studie aan de TU Delft, waar hij vervolgens ook promoveerde. Tim is momenteel Director of Operations and Technology van MediShield, Technology Director bij Surge-On Medical en onderzoeker en docent aan de TU Delft. Begin 2016 ontving Tim de Prins Friso Ingenieursprijs.

Hoe Tim zo ver is gekomen? Bekijk zijn verhaal!

Leila Prnjavorac

Leila studeerde in 2008 af aan de opleiding Communicatie in Den Haag. Ze is al bijna tien jaar ondernemer en eigenaar van LVision. Ze werkt als presentator, dagvoorzitter, debatleider en moderator en geeft trainingen en workshops. Daarnaast coördineert ze verschillende projecten met en voor jongeren.

Waarom Leila voor de opleiding Communicatie koos? Bekijk haar verhaal!

Jeffrey Benning

Jeffrey studeerde in 2009 af aan de opleiding Management, Economie en Recht, inmiddels Business Studies. Na banen in verzekeringen en factoring werkt hij nu als accountmanager voor Watts' On, partner van Google Maps in de Benelux.

Waarom Jeffrey koos voor deze brede opleiding? Bekijk zijn verhaal!