Wat kun je bij welke livesessie verwachten?

Uit deze typen livesessies kun je kiezen

Livesessies Online Open Dag Werken en Leren

Tijdens de Online Open Dag Werken en Leren organiseren we altijd veel verschillende interactieve livesessies. Wat houdt een live opleidingspresentatie in? Wat gebeurt er bij een Q&A-sessie of een proefles? En hoe kun je het beste een livesessie kiezen uit ons grote aanbod? We leggen je het graag uit met vijf veelvoorkomende soorten. Zo weet je ongeveer wat je per livesessie kunt verwachten en kun je je goed voorbereiden op de Online Open Dag Werken en Leren.

Goed om te weten: elke opleiding is uniek en geeft een eigen invulling aan een type livesessie.

Live opleidingspresentatie

Met een live opleidingspresentatie kun je gemakkelijk kennismaken met een of meerdere deeltijdopleidingen binnen een vakgebied. Opleidingsadviseurs, docenten en soms studenten geven je een korte samenvatting van het opleidingsaanbod. Als je vragen hebt, kun je die in de chat stellen, of aansluitend tijdens de Q&A.

Q&A-sessie

Heb je na de opleidingspresentatie nog vragen? Stel ze dan tijdens de Q&A-sessie met opleidingsadviseurs, docenten en/of studenten. Wat levert de opleiding jou in de praktijk op? Hoe is het om studie, werk en privé te combineren? Handig: de opleidingspresentatie en Q&A vind je vaak terug in één livesessie.

Live via WhatsApp

Kom live in contact met onze opleidingsadviseurs of medewerkers van het Bedrijfsbureau via WhatsApp! Wil je een persoonlijk studieadvies of heb je een praktische vraag over een opleiding? Onze collega's zitten voor jou klaar voor een snel en eerlijk antwoord. Persoonlijk én dichtbij. 

Proefles of minicollege

Ben je benieuwd naar de programma-onderdelen die je tijdens de opleiding krijgt? Volg dan een proefles, minicollege of workshop. Deze les geeft je alvast een goede indruk, en meestal mag je ook zelf aan de slag, bijvoorbeeld met een vraagstuk of opdracht. Je ontdekt dan meteen hoe het is om online les te volgen.

Virtuele rondleiding

Misschien weet je al wat je wilt studeren. Nu de volgende vraag: waar ga je dat doen? Proef tijdens een rondleiding alvast de sfeer van een locatie van jouw voorkeur. Je krijgt onder meer te zien waar je les krijgt, waar je tussendoor een hapje kunt eten en waar je rustig kunt studeren of nog even iets voor je werk kunt doen. 

Bezoek ook de Online Open Dag Werken en Leren!

Meld je aan